“Milan” futbolists ar faniem kopā dodas mājās

Pagājušajā nedēļā pirmo reizi “Milan” pieteikumā bija redzams 17 gadus jaunā vārtsarga Lapo Nava vārds. Neskatoties uz lielo dienu, jaunietis neizcēlās ar lielu lišķību un pēc mača mājās devās kopā ar faniem, izmantojot metro.

Itālijas A sērijā vairāki mači tikuši pārcelti koronavīrusa dēļ, bet pagājušajā nedēļā duelis starp “Milan” un “Roma” notika, tiesa, inficēšanās gadījumi ir arī komandās, kuru spēles notiek. Tieši tāda liksta piemeklēja Milānas otro vārtsargu, bet trešais iedzīvojies savainojumā.

“Milan” bija nepieciešams meklēt papildinājumu savas sistēmas ietvaros, un tas tika atrasts Nava izskatā. Laukumā jaunais futbolists nedevās, taču savā “Instagram” profilā viņš rakstīja, ka tā bijusi neaizmirstama pieredze, kas miksējās ar emocijām un prieku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lapo Nava (@lapo_nava)

Pēc izsaukuma uz lielo komandu varētu rasties pārlieku liela pašpārliecinātība, taču ne šajā gadījumā, jo arī pēc šāda mača Nava mājās devās kā vairums līdzjutēju, izmantojot sabiedrisko transportu. Šo faktu piefiksēja žurnālists, ievietojot attēlu “Twitter” platformā, kurā redzams Nava komandas treniņtērpā.

Gadījumā, ja Nava dosies laukumā “Milan” sastāvā, viņš kļūs par otro ģimenes pārstāvi, kurš pārstāvējis Milānas komandu. Savulaik viņa tēvs Stefano piedalījās 70 “Milan” mačos, turklāt 1994. gada UEFA Čempionu līgas finālā nomainīja leģendāro Paolo Maldini, Milānai sagraujot “Barcelona” ar 4:0.

Profesionāļa līgumu 17 gadus jaunais Nava vēl nav noslēdzis, bet “Milan” sistēmā pārstāvējis deviņas dažādas komandas.

sportapils