Futbolists skrien pie bijušā galvenā trenera un svin vārtu guvumu

Otrdienas vakarā ļoti sekmīgu spēli Anglijas pēc spēka otrajā spēcīgākajā futbola čempionātā aizvadīja “Lincoln City” spēlētājs Kriss Magvairs. Futbolistam mačs bija ļoti nozīmīgs, jo tas notika pret viņa bijušo komandu, un Makgvairs par to, protams, neaizmirsa.

“Lincoln City” viesojās pie “Sunderland”, ko Makgvairs pārstāvēja laika periodā starp 2018. un 2021. gadu. “Sunderland” galvenais treneris Lī Džonsons lēma ļaut Makgvairam vasarā atstāt komandu, kad beidzās viņa līgums, un tieši Džonsons bija viens no apspriestākajiem cilvēkiem otrdien.

Uzvaru ar rezultātu 3:1 izcīnīja “Lincoln City”, un visus trīs vārtus guva tieši Makgvairs. Pie pirmā vārtu guvuma futbolists tika pēc nospēlētām 30 minūtēm. Makgvairs lēni svinēja, bet tad sāka skriet gar gala līniju, un pievienojās arī viņa komandas biedri. Futbolists praktiski apstājās pie pretinieku galvenā trenera Džonsona, veltot viņam skatienu vairāku sekunžu garumā.

Par šo notikumu tika celta ažiotāža arī “Twitter” platformā. “Sākt ar nesvinēšanu pret bijušo komandu… aizmirsti to, uzreiz pie Lī Džonsona… tagad viņam ir trīs vārti,” izteicās kāds lietotājs.

Lai gan uzvaru izcīnīja “Lincoln City”, sezonā kopumā krietni labāk veicies “Sunderland”, kas ar 50 punktiem dala pirmo un otro vietu. Linkolnas vienība 24 komandu konkurencē atrodas 16. pozīcijā, izkrišanas zonai esot priekšā par pieciem punktiem.

sportapils