“Barcelona” grib pagarināt līgumu ar spēlētāju, lai varētu viņu pārdot

Spānijas futbola granda “Barcelona” finansiālā situācija joprojām nav uzlabojusies. “Barcelona” vēlas pagarināt līgumu ar pašreizējo komandas futbolistu Usmanu Dembelē, lai jau vasarā varētu viņu pārdot, ziņo Spānijas mediji.

Pēc šīs sezonas beigsies Dembelē līgums ar komandu, un pagaidām sarunas par jaunu līgumu apstājušās. “Barcelona” cer pārliecināt 24 gadus veco francūzi palikt sastāvā, tiesa, vienojoties par zemāku algu nekā līdz šim.

Sākotnēji Dembelē bija gatavs vienoties par jaunu līgumu, taču viņa domas mainījās pēc tam, kad “Barcelona” vienojās ar Mančestras “City” par Ferrana Torresa iegādi, kam tika iztērēti 55 miljoni eiro. Dembelē uzskata Torresu par konkurentu, un viņš sācis domāt, vai “Barcelona” nevēlas parakstīt līgumu ar viņu tikai tāpēc, lai varētu pārdot citai komandai, tā vietā, lai ļautu aiziet par brīvu.

Šādam viedoklim piekrīt arī spāņu žurnālists Toni Huanmarti. “Viņi to neatzīs, taču komanda vēlas parakstīt līgumu ar Dembelē, lai pēc tam varētu viņu pārdot. Neviens netic, ka Ksavi vēlas viņu kā svarīgu spēlētāju šajā projektā.”

Kā vēsta Spānijas prese, tagad Dembelē pārstāvji pieprasot krietni lielāku algu, kas varētu sasniegt 80 miljonus eiro. Papildus lielajai algai futbolista puse pieprasa 15 miljonu eiro lielu aģenta komisiju, kā arī 30 miljonu eiro lielu līguma parakstīšanas bonusu.

sportapils