Futbolists joprojām izmanto Mesi 2019. gadā pasniegto dāvanu

Pirms trim gadiem Lionels Mesi pasniedza tā laika komandas biedram “Barcelona” rindās Felipem Koutinju veiksmes apsēju, turklāt futbolists vēl tagad to izmanto. Pie sarkanās aproces Mesi tika 2018. gadā, kad viņš nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet Argentīnas izlase Pasaules kausa pirmajā mačā sadalīja punktus ar Islandi – 1:1. Aproci iedeva žurnālists Rama Pantaroto, kura māte to visu laiku izmantoja.

Mesi vēlāk stāstīja, ka izmantoja aproci uzvarā pār Nigēriju, apliekot to apkārt savai potītei, parādot to žurnālistam, kurš nespēja tam noticēt. “Mammu, Mesi to izmantoja,” ar pirkstu rādot debesu virzienā, izteicās Pantaroto.

Pagāja daži mēneši, un amulets turpināja savu ceļu. Ne pārāk labu sniegumu “Barcelona” rindās demonstrēja Felipe Koutinju, un Mesi centās viņu uzmundrināt, atdodot veiksmes apsēju, kā arī ļaujot izpildīt 11 metru soda sitienu.

No dāvanas Koutinju nav šķīries. “Barcelona” pavisam nesen lēma par futbolista izīrēšanu “Aston Villa”, un vienā no attēliem, ko sociālajos tīklos publicējis klubs, ap plaukstas locītavu redzams sarkanais apsējs. Paredzams, ka jau sestdien Koutinju debitēs “Aston Villa” rindās.

sportapils