Merzļikins paliek sausā, Bļugeram rezultatīva piespēle – aizvadītās dienas aktualitātes

Elvis Merzļikins naktī uz piektdienu atvairīja 31 metienu un sekmēja Kolumbusas “Blue Jackets” uzvaru pār Karolīnas “Hurricanes” ar 6:0. Latvietis tika atzīts arī par spēles pirmo zvaigzni. Zemgus Girgensons pie rezultativitātes punktiem netika, bet Bufalo “Sabres” uzvarēja Nešvilas “Predators” – 4:1.

Teodors Bļugers atdeva rezultatīvu piespēli, tiesa, Pitsburgas “Penguins” ar 2:6 piekāpās Losandželosas “Kings”. Laukumā atgriezies Rūdolfs Balcers, kurš nebija spēlējis septiņas nedēļas, bet Sanhosē “Sharks” zaudēja Ņujorkas “Rangers” ar 0:3.

Pirmo spēli Zviedrijas hokeja čempionātā aizvadīja Kristers Gudļevskis, turklāt darīja to ļoti sekmīgi, jo viņš sekmēja “Brynas” uzvaru pār “Lulea” ar 3:1. Latvietis atvairīja 23 metienus no 24.

Mareks Mejeris FIBA Eiropas kausa spēlē guva 11 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kamēr Roberts Freimanis Balkānu līgā izcēlās ar 16 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

ULEB Eirolīgā ceturtdienas vakarā tikās pērnās sezonas finālistes, un “Barcelona” pārspēja “Anadolu Efes” ar 82:77, taču Rolands Šmits ar būtisku statistiku neizcēlās.

sportapils