Džeiks Pols: “Makgregoram mani vajag vairāk nekā man viņu”

Viens no skaļākajiem vārdiem boksa pasaulē 2021. gadā bija “Youtube” personība Džeiks Pols. Jā, par lielo boksu to grūti nosaukt, tomēr skaļš un pamanāms amerikānis ir. Vairākas reizes Pols gribējis tikties ar Konoru Makgregoru un, iespējams, ka tuvākajā nākotnē tas varētu arī notikt.

Visās piecās cīņās Pols uzvarējis, bet jau ilgāku laiku amerikānis gribējis cīkstēties ar Makgregoru. Īrs pēdējo reizi oktagonā bija aizvadītajā vasarā, kad salauza kāju pret Dastinu Porjē. Iepriekšējā gada sākumā viņš arī zaudēja Porjē, bet pēdējais panākums bija pirms diviem gadiem pret Donaldu Seroni.

Iespējams, ka pirmais solis Makgregora un Pola duelī ir sperts, jo UFC zvaigzne piesekojis amerikāņa menedžerim Nakisam Bidarianam, kurš pārstāv Polu un viņa aģentūru “Most Valuable Promotions”. Brīdī, kad Makgregors kļuva slavens UFC, Bidarians strādāja UFC un bija finanšu direktors, palīdzot piesaistīt četrus miljardus ASV dolāru no “Endeavor”.

Ik pa laikam Pols izteicies par cīņu ar Makgregoru. “Tas ir loģiski no finansiālā aspekta. Šobrīd viņam vairāk vajag mani nekā man viņu. Viņš ir zaudētājs,” saka amerikānis. “Viņš ir piedzēries džeks, kurš skaidra apkārt un dara visādas muļķības.”

Tāpat Pols sapņo par iekļūšanu UFC, turklāt lielāka vārdu apmaiņa publiskajā telpā Polam bijusi ar UFC galveno bosu Danu Vaitu. Pola viens no mērķiem ir cīņa ar Horhi Masvidalu, un 24 gadus vecā “Youtube” slavenība sacījusi, ka pārtrauks boksa karjeru, ja tas piepildīsies.

sportapils