Balceram un Bļugeram vārti, latvietēm mainīgas sekmes “Australian Open” – aizvadītās dienas aktualitātes

Rūdolfs Balcers otro spēli pēc kārtas guva vārtus, un Sanhosē “Sharks” pārspēja Losandželosas “Kings” ar rezultātu 6:2. Tāpat precīzs metiens vārtos Teodoram Bļugeram, kamēr Pitsburgas “Penguins” tika pie panākuma pret Lasvegasas “Golden Knights” ar 5:3.

Kristapam Porziņģim naktī uz otrdienu 13 punkti, astoņas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba un četri bloķēti metieni, palīdzot Dalasas “Mavericks” apspēlēt Oklohomsitijas “Thunder” ar rezultātu 104:102.

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 31 hokejistu, kuri pretendēs uz vietu valstsvienības rindās Pekinas olimpiskajām spēlēm. Kandidātu lokā ir tādi spēlētāji kā Oskars Cibuļskis, Uvis Balinskis, Ronalds Ķēniņš, Kaspars Daugaviņš, Mārtiņš Dzierkals un citi. Ar pilno sarakstu var iepazīties šeit.

Pretējas sekmes Latvijas tenisistēm “Australian Open” pirmajā kārtā – Aļona Ostapenko pirmdienas rītā sīvā cīņā apspēlēja Annu Šmīdlovu ar 6:7(7), 6:4, 6:1, kamēr Anastasija Sevastova aizvadītajā naktī atzina Magdas Linetes pārākumu ar 4:6, 5:7.

Jaunā Latvijas futbola Virslīgas sezona sāksies 11. martā, bet noslēgsies 13. novembrī. Sezonā tiks aizvadīti četri apļi un spēlēs desmit komandas.

FIFA pirmdienas vakarā paziņoja 2021. gada labākos futbolistus. Labākā futbolista balvu saņēma Roberts Levadnovskis, kurš apsteidza Lionelu Mesi un Mohamedu Salāhu.

Oficiāli par Kazahstānas hokeja komandas Karagandas “Saryarka” galveno treneri oficiāli kļuvis Pēteris Skudra. Komandu pārstāv arī trīs latviešu hokejisti – Edgars Siksna (7+29), Daniļa Larionovs (5+10) un Deniss Fjodorovs (3+6).

Krievijas Superlīgā pirmdien ar produktīvu sniegumu izcēlās Artjoms Butjankovs, kurš guva 13 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja metienu un izprovocēja pretiniekus uz sešām piezīmēm.

sportapils