Ostapenko atkārto “Australian Open” labāko rezultātu, Briedis piesola Polam lielu naudu – aizvadītās dienas aktualitātes

Sekmīgs sniegums “Australian Open” otrajā kārtā Aļonai Ostapenko, kura pārspēja Elisonu Riski ar 4:6, 6:2, 6:4. Iekļūšana trešajā kārtā ir latvietes labākais rezultāts šajā turnīrā.

Vācijas hokeja čempionātā vārtus guva Artūrs Kulda, Polijā vārtus guva Frenks Razgals, kamēr rezultatīvas piespēles Ērikam Ševčenko un Artūrs Šenčenko, savukārt Francijas čempionātā ar vārtu guvumu izcēlās Rolands Vīgners. Ar divām rezultatīvām piespēlēm Somijas otrajā spēcīgākajā līgā izcēlās Ernests Ošenieks.

ULEB Eirokausa savstarpējā spēlē Kaspars Bērziņš guva septiņus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bet pretinieku rindās Mārtiņam Meieram divi punkti un trīs bumbas. Citā mačā Rodions Kurucs atzīmējās ar astoņiem punktiem un sešām bumbām zem groziem.

Mairis Briedis ar sociālo tīklu palīdzību turpina mēģināt piesaistīt “Youtube” personības un boksera Džeika Pola uzmanību. Intervijā ar “Intu Boxing” latvietis apgalvojis, ka būtu gatavs samaksāt desmit vai 20 miljonus Polam, ja amerikānis pieveiktu Briedi.

Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigas Kalvītis ievēlēts Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Finanšu komitejā, savukārt Edgars Buncis būs daļa no Prezidenta īpašo uzdevumu darba grupas, kas atbildēs par U-18 pasaules čempionāta elites grupas attīstību.

Negaidītu zaudējumu Vācijas kausa astotdaļfinālā piedzīvoja Dortmundes “Borussia”, kas ar 1:2 zaudēja līgu zemāk spēlējošajai “St. Pauli”, tādējādi nespējot aizstāvēt pirms gada izcīnīto titulu.

ULEB Eirolīgā otrdienas vakarā “Monaco” sagrāva Lionas ASVEL (100:75), bet Milānas “Olimpia” apspēlēja Berlīnes “Alba” ar 84:76.

sportapils