Klops ļoti priecīgs par futbolista atgriešanos treniņos

“Liverpool” treniņos šonedēļ atgriezās 18 gadus jaunais Hārvijs Eliots, kurš Premjerlīgā debitēja 16 gados, kļūstot par visu laiku jaunāko, kam tas izdevies. Komandas galvenais treneris Jirgens Klops bija ļoti priecīgs redzēt futbolistu atpakaļ laukumā.

Smagajā savainojumā Eliots iedzīvojās septembrī, kad mačā ar Līdsas “United” pretinieku spēlētājs Paskāls Struijka veica izklupienu, par šo izgājienu saņemot sarkano kartīti, savukārt Eliotam uzreiz tika sniegta medicīniskā palīdzība, vēlāk nogādājot viņu arī slimnīcā.

Futbolistam tika veikta operācija, un četrus mēnešus vēlāk viņš ir atpakaļ ierindā. Jāteic, ka tas noticis svarīgā brīdī, jo Mohameds Salahs un Sadio Mane palīdz savām valstsvienībām Āfrikas Nāciju kausā.

Ļoti priecīgs ieraudzīt futbolistu treniņā bija “Liverpool” galvenais treneris Klops. Eliotam uzejot laukumā, vācu speciālists apķēra futbolistu, paceļot to pat gaisā. Pēc tam Klops uz neilgu brīdi aplika roku apkārt un bija ļoti smaidīgs.

Nav nekāds pārsteigums, ka “Liverpool” līdzjutēji bija priecīgi par šādu notikumu pavērsienu. “Kā tēvs, kurš apskauj savu dēlu,” sacīja kāds fans. “Šis ir labākais, kas šodien noticis,” uz video atbildēja cits līdzjutējs. “Klops varētu atrisināt visas pasaules problēmas ar apskāvienu.”

Sezonas ievadā Eliots laukumā devās četrās “Liverpool” spēlēs un bija plānojis ieņemt nozīmīgu lomu komandas rotācijā pēc atgriešanās no īres Blekburnas “Rovers”. Pozitīvā ziņa ir tāda, ka futbolists treniņos atgriezās ātrāk nekā bija plānots.

“Viņš nav zaudējis futbola smadzenes šajā brīvajā laikā,” sacīja komandas trenera asistents Peps Lijnders. “Daži spēlētāji neklauvē pie durvīm, tie skrien cauri tām, un Hārvijs tāds ir katrā treniņā. Viņš atgriežas no ilgtermiņa savainojuma, tāpēc ir svarīgi, lai viņš atgūst labu fizisko formu, taču ir patīkami viņu atkal redzēt.”

sportapils