15 gadus jaunais Brazīlijas talants izceļas ar fantastisku vārtu guvumu

Brazīlija zināma kā viena no lielākajām jauno futbolistu kalvēm. Par sevi jau liek runāt 15 gadus jaunais Endriks, kurš, pārstāvot “Palmeiras” junioru komandu, izcēlās ar ļoti iespaidīgu vārtu guvumu.

Šajā nedēļā “Palmeiras” tikās ar “Oeste” U20 čempionātā. Jau pirmo deviņu minūšu laikā “Palmeiras” atzīmējās ar diviem precīziem sitieniem, bet piecas minūtes vēlāk bija pienākusi Endrika kārta. Bumba no gaisa krita lejā, brazīlietis atradās ar muguru pret vārtiem, taču tas netraucēja viņam izdarīt sitienu, bumbai veiksmīgi sasniedzot vārtus.

Jau iepriekš Endriks izcēlies ar skaistām izspēlēm, tādējādi piesaistot spēcīgāko futbola komandu uzmanību. Tiek vēstīts, ka “Barcelona” sūtīs skautus uz Dienvidameriku, lai tie varētu redzēt Endrika darbības dzīvē. Tāpat tādi lielklubi kā Madrides “Real”, “Liverpool”, Mančestras “United” un “City” tur roku uz pulsa saistībā ar Endrika panākumiem.

Tāpat par jauno talantu noteikti iesaistīsies Brazīlijas komanda “Flamengo”, ar cerībām noturēt Endriku valstī. Tā kā Endrikam vēl ir 15 gadi, viņš nevar noslēgt profesionāļa līgumu, taču situācija mainīsies vasarā, kad viņam paliks 16.

Vēl viens būtisks aspekts ir, ka Endrikam ir tas pats aģents, kas Vinisiusam Žunioram. 2000. gadā dzimušais brazīlietis sākumā sevi labi apliecināja “Flamengo” un 2018. gadā pievienojās Madrides “Real”, bet jau šobrīd ir viens no komandas līderiem, ar katru maču aizvien vairāk iemantojot fanu simpātijas.

sportapils