Drona dēļ spēlētāji pamet laukumu

Sestdien ļoti ieilga Anglijas Premjerlīgas spēle starp “Brentford” un “Wolverhampton”, jo pirmajā puslaikā virs stadiona parādījās un uz zemes nolaidās drons, kas lika tiesnesim pārtraukt maču.

Notikumi risinājās pirmā puslaika vidū. Redzot, ka tuvojas drons, spēle tika apturēta un tiesnesis drošības dēļ visus spēlētājus nosūtīja uz ģērbtuvēm. Visa situācija ilga aptuveni 15 minūtes, un beigās drons tika noņemts no trases. Pēc tam futbolisti atgriezās laukumā, un mačs varēja turpināties.

Tas gan nebija pirmais brīdis spēlē, kad uz ilgāku laiku bija jāpaņem pauzīte, jo pirms tam ar galvām saskrējās divi “Brentford” futbolisti, kā rezultātā arī bija nepieciešams piespiedu pārtraukums. Spēlētāji laukumu pameta paši saviem spēkiem, tomēr maču turpināt nevarēja.

Ņemot vērā abas garās pauzes, pirmā puslaika izskaņā tiesneši piešķīra 19 minūšu ilgu kompensācijas laiku, tiesa, vārti netika gūti, komandām pārtraukumā dodoties pie rezultāta 0:0. Spēles rezultāts tika atklāts otrajā puslaikā, “Wolves” gūstot divus vārtus, bet “Brentford” vienus.

Šī gan nav pirmā reize, kad drons parādās stadionā spēles laikā. 2014. gadā Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā starp Serbiju un Albāniju parādījās drons, uz kura bija piestiprināts albāņu nacionālistu plakāts, ko serbu futbolistam Stefanam Mitrovičam izdevās noņemt.

sportapils