Futbolists pēc mača kļūst par fotogrāfu, iepriecinot fanus

Nedēļas nogalē Glāzgovas “Celtic” fanu simpātijas vēl vairāk iekaroja vārtsargs Džo Hārts, kurš pēc Skotijas kausa spēles uzņēma fotogrāfijas ar līdzjutējiem, turklāt palīdzēja bildēties arī ar citiem komandas spēlētājiem, parādot citus savus talantus.

Bijušais Anglijas izlases vārtsargs Hārts aizvadītajā vasarā pievienojās “Celtic” no “Tottenham”, un Skotijas kausa ceturtās kārtas mačā viņam tika uzticēts kapteiņa apsējs pēc tam, kad savainojumā iedzīvojās Kalums Makgregors.

Hārts sekmēja “Celtic” uzvaru ar 2:1 pār “Alloa Athletic”, bet labākās darbības vārtsarga izpildījumā vēl tikai sekoja. Ņemot vērā “Celtic” popularitāti valstī un to, ka pret zemāko līgu komandām tik bieži nesanāk spēlēt, bija daudz līdzjutēju, kuri vēlējās tikt pie fotogrāfijas ar saviem elkiem.

Vārtsargs devās pie faniem un uzņēma selfijus, savukārt kāda meitene vēlējās nofotografēties ar citu “Celtic” futbolistu Žotu, un tieši Hārts bija tas, kurš nobildēja abus. Meitenītes tēvs pēc tam sociālajā tīklā “Twitter” ievietoja bildi, īpašu pateicību izsakot Hārtam.

Drīz vien “Celtic” fani dalījās ar savu viedokli par Hārtu, atzīstot, ka tas ir mainījies. “Esmu priecīgs atkārtot, ka par 100% kļūdījos saistībā ar Hārtu, jo sākumā domāju, ka kārtējais Anglijas Premjerlīgas spēlētājs ieradies pēc naudas,” priecīgs par kļūdīšanos ir “Celtic” atbalstītājs.

“Es nevarēju vēl vairāk kļūdīties. Iespējams, ka mūsu labākais darījums.” “Esmu 100% kļūdījies par Hārtu, viņš nav tikai labs vārtsargs, bet arī kļūst par komandas vēstnesi, un citreiz komanda un spēlētājs ļoti labi sader kopā.”

Hārta un “Celtic” līgums ir uz trim sezonām, un šosezon anglis devies laukumā 32 mačos, bet 15 reizes viņa cietoksnis palicis neieņemts. “Šī ir lieliska vieta, un es to izbaudu,” nesen kādā intervijā atzina pats vārtsargs.

sportapils