Mesi – otrais sliktākais vārtu realizētājs Eiropas spēcīgākajās līgās

Pirmo sezonu Argentīnas futbola leģenda Lionels Mesi pavada Francijas smagsavarā Parīzes “Saint-Germain”. Komandā ir vēl tādi lieliski futbolisti kā Neimārs un Kilians Mbapē, līdz ar to Mesi veicies sarežģītāk ar vārtu gūšanu.

Mesi piedalījies 12 Francijas futbola čempionāta spēlēs, 44 reizes viņš mēģinājis gūt vārtus, taču bumba vārtus sasniegusi tikai vienreiz. Tāpat argentīnietis izcēlies ar sešām rezultatīvām piespēlēm. Vārtu realizācija nav tā labākā, un “Daily Mail” ziņo, ka Mesi ir otrs sliktākais vārtu realizētājs starp visu Eiropas piecu spēcīgāko līgu spēlētājiem.

Vēl sliktāk veicies tikai Mančestras “City” pārstāvim Žao Kanselo, kurš Anglijas Premjerlīgā izpildījis 46 sitienus, realizējot arī tikai vienu. Paturpinot par Mesi, tad labāk viņam sekmējas UEFA Čempionu līgā, jo tur piecu maču laikā viņam izdevies gūt piecus vārtus.

Francijas preses izdevums “L’Equipe” ziņo, ka Mesi nav apmierināts ar galvenā trenera piedāvāto spēles stilu, lai gan PSG atrodas Francijas čempionāta vadībā ar 11 punktu pārsvaru. Pavisam nesen atbalstu argentīnietim sniedza viens no bijušajiem galvenajiem konkurentiem Madrides “Real” sastāvā Karīms Benzemā tieši jautājumā par Mesi adaptēšanos Francijas futbolam.

“Kā viņš neizcelsies ar panākumiem? Tas ir tikai adaptēšanās periods, jo viņš negūst daudz vārtu,” saka Benzemā. “Bet jāskatās, ko viņš dara uz laukuma. Jebkurā gadījumā nevar kritizēt tādu spēlētāju kā viņš. Tas, kurš to dara, neko nezina par futbolu.”

sportapils