“Everton” fanu protestu dēļ treneris varētu atsaukt savu kandidatūru

Pirms neilga laika Liverpūles “Everton” atlaida līdzšinējo galveno treneri Rafaelu Benitesu. Galvenais kandidāts uz vakanto pozīciju ir Portugāles speciālists Vitors Pereira, taču fani jau izteikuši neapmierinātību ar kandidātu, kā rezultātā Pereira varētu nepretendēt uz amatu.

Šonedēļ Pereira ieradās Londonā, lai tiktos ar “Everton” vadību un pārrunātu iespējamo sadarbību, turklāt arī komandas īpašnieks Farads Moširi pozitīvi izteicās par portugāli. Citādāks viedoklis ir “Everton” faniem, kuri pie komandas mājas stadiona ar grafiti palīdzību protestē pret Pereiras kandidatūru.

Sociālajos tīklos publicētajā attēlā redzams, ka fani uzrakstījuši “Pereira – ārā, Lempards – iekšā”. Tas nozīmē, ka fani kā nākamo galveno treneri vēlas redzēt bijušo futbolistu Frenku Lempardu, kuru 2021. gada janvārī atlaida no Londonas “Chelsea” galvenā trenera amata.

Tāpat pret Pereiru protestēja cita “Everton” fanu apvienība, kas savu nepatiku izrādīja pie komandas ofisa Liverpūlē. Līdzjutēji vēlas, lai komanda vairāk komunicētu ar viņiem. “Moširi, ja vēlies panākumus, tad ieved kārtību,” teikts vienā no baneriem.

Kā ziņo “Daily Mail”, Pereira pašlaik nopietni apsverot atsaukt savu kandidatūru uz “Everton” galvenā trenera amatu tieši fanu izteiktās kritikas dēļ. Portugāles treneris, kurš savulaik vadījis “Porto”, “Olympiacos” un “Fenerbahce”, jūtas apbēdināts protestu dēļ, kā arī tāpēc, ka fani spriež par viņu, lai gan neko par speciālistu nezina.

Tonijs Skots, kurš veido “Everton” fanu podkāstu, saprot līdzjutēju satraukumu pēc sliktā snieguma Benitesa vadībā. “Viņi nav priecīgi, ir liela nomāktība un dusmas. Viņi dara visu iespējamo, lai valde redzētu vēstījumu, ka fani nav priecīgi.”

sportapils