Porziņģis rezultatīvākais uzvarā, Merzļikins cīnās ar 62 metieniem – aizvadītās dienas aktualitātes

Aizvadot otro spēli divās dienās, Kristaps Porziņģis kļuva par rezultatīvāko Dalasas “Mavericks” spēlētāju ar 22 punktiem, tāpat viņa kontā piecas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, pārtverta bumba, trīs kļūdas un piecas piezīmes, bet “Mavs” izcīnīja uzvaru pār Portlendas “Trail Blazers” – 132:112.

Elvis Merzļikins aizvadītajā naktī atvairīja 56 metienus no 62, bet Kolumbusas “Blue Jackets” zaudēja Kalgari “Flames” ar rezultātu 0:6. Naktī uz piektdienu Kolumbusai spēle pret Ņujorkas “Rangers”.

Alpu hokeja līgā ar lielisku sniegumu izcēlās Roberts Lipsbergs, kurš izdarīja vienu precīzu metienu un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Šajā sezonā latvieša kontā ir 44 (13+31) rezultativitātes punkti.

Sastāvu jaunajai sezonai turpina komplektēt futbola Virslīgas komandas. FK “Liepāja” pavēstījusi par līguma parakstīšanu ar vienu no pēdējo sezonu labākajiem čempionāta leģionāriem Nemaņu Belakoviču, bet “Riga” FC piesaistījusi grieķu balsta pussargu Tanosu Pecosu, kurš pārstāvējis Leverkūzenes “Bayer”.

Vīriešu “Australian Open” turnīra pusfinālā trešdien iekļuva Stefanoss Cicipass un Daniils Medvedevs. Otrā pusfinālā piektdien tiksies Mateo Berretīni un Rafaels Nadals.

Latvijas kausa finālā iekļuvusi “VEF Rīga”, kas otrajā pusfināla mačā pārspēja “Latvijas Universitāti” ar rezultātu 99:71, divu spēļu summā triumfējot ar +63.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas mačos trešdien “Valmiera Glass/ViA” izcīnīja uzvaru pār BK “Liepāja” ar rezultātu 86:71, savukārt BK “Ventspils” tika galā ar BK “Ogre”, pieveicot pretiniekus ar 78:69.

Latvijas hokeja čempionātā “Olimp/Venta 2002” pārspēja “Dinaburgu” ar 9:2, Miķelim Rēdliham izceļoties ar gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Tāpat pie panākuma tika “Mogo/LSPA”, kas apspēlēja HS “Rīga” 7:3.

sportapils