Ābolam vārti un piespēle, Gutkovskis precīzs otrajā pārbaudes mačā pēc kārtas – aizvadītās dienas aktualitātes

Zviedrijas hokeja čempionātā Rodrigo Ābols guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, tādējādi palīdzot “Orebro” izcīnīt 4:1 uzvaru pret “Rogle”. Komandai šis bija pirmais panākums 2022. gadā, savukārt Ābols tika pie punktiem pēc 14 maču pārtraukuma. Latvieša kontā šajā sezonā ir 23 (9+14) punkti.

Pārbaudes spēlē vārtus guva Vladislavs Gutkovskis, palīdzot viņa pārstāvētājai Čenstohovas “Rakow” izcīnīt uzvaru ar rezultātu 3:2 pār Luhanskas “Zorya”. Latvietis bija precīzs otrajā pārbaudes mačā pēc kārtas.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā Ojārs Siliņš izcēlās ar 15 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm, bet Mārcis Vītols pievienoja astoņus punktus, trīs atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Artjomam Butjankovam Krievijas Superlīgā 14 punkti, sešas bumbas zem groziem un trīs rezultatīvas piespēles.

Ceturtdien noskaidrojās “Australian Open” sieviešu turnīra finālistes. Daniele Kolinsa vispirms ar 6:4, 6:1 pārspēja Igu Švjonteku, bet Ešlija Bārtija tika galā ar Medisonu Kīsu – 6:1, 6:3.

NBA nosaukusi Zvaigžņu spēles dalībniekus. No Austrumiem iebalsoti Džoels Embīds, Jannis Adetukunbo, Kevins Durents, Trejs Jangs un Demars Derozans, bet Rietumus pārstāvēs Lebrons Džeimss, Stefans Karijs, Endrjū Viginss, Nikola Jokičs un Dža Morants.

sportapils