Ķermeņa pārvērtības: futbolists atgriežas “Barcelona” iespaidīgā fiziskā formā

Nedēļas nogalē oficiāli tika noslēgts īres darījums starp “Wolverhampton” un “Barcelona”, kā rezultātā Spānijas komandas rindās atgriezīsies Adamā Traorē. Pirms desmit gadiem redzamais Traorē un tagadējais ir pilnīgi divi dažādi cilvēki.

Jau astoņu gadu vecumā spānis pievienojās “Barcelona” akadēmijai un aizcīnījās līdz pat pirmajai komandai, tomēr tajā aizvadīja vien četrus mačus, karjeru turpinot Anglijas komandās “Aston Villa”, “Middlesbrough” un “Wolverhampton”.

Futbolistam bija iespēja nonākt “Tottenham”, tomēr Traorē atgriezīsies “Barcelona”, turklāt klubam pieder opcija arī izpirkt līgumu. Ja debijas brīdī Barselonas pirmajā komandā spānis bija ļoti tievs, tad tagad viņš pārvērties par fizisku nezvēru.

Traorē ļoti uzaudzējis muskuļu masu, un daudzi varētu padomāt, ka viņš to vien dara kā cilā svaru bumbas vai hanteles un izmanto svara stieni, tomēr tā nav. “Katru dienu es trenējos kopā ar fiziskās sagatavotības treneri. Cilvēki gan dzīvē, gan sociālajos tīklos jautā, vai izmantoju svarus, tomēr tā nav. Tas ir tikai profilaktisks un fizisks darbs, jo speciāli es muskuļus netrenēju tāpēc, ka tie man ļoti ātri pieaug,” saka futbolists.

“Nē, neesmu cilājis svarus. Zinu, ka cilvēki tam neticēs, taču tā ir taisnība.”

sportapils