Habibs gatavs atdot trīs aitas, lai satiktu sporta leģendu

Viens no UFC leģendārākajiem cīkstoņiem Habibs Nurmagomedovs nesen intervijā atzina, ka, lai satiktos ar vienu no visu laiku labākajiem basketbolistiem Maiklu Džordanu, viņš būtu gatavs atdot trīs aitas.

Nurmagomedovs 2020. gadā dibināja MMA cīņu promotēšanas uzņēmumu “Eagle Fighting Championship”, un janvārī Maiami norisinājās “Eagles FC” 44. cīņu šovs, uz kuru ieradās arī Habibs, turklāt pirmo reizi viņa organizācijas pasākums notika ASV.

Uz vietas bija arī komiķis Bobs Menerijs, kurš savu sarunu ar bijušo cīkstoni iemūžināja “Instagram” platformā. Komiķis jautāja Habibam cik aitas viņš saņemtu, ja izdotos satikties ar Maiklu Džordanu. “Trīs aitas. Ja tu man noorganizēsi tikšanos ar Maiklu Džordanu, es tev iedošu trīs aitas.”

Joks vai nē, tas lai paliek Nurmagomedova pārziņā, taču Menerijs centīsies jautājumu pārvērst realitātē. “Šodien podkāstā mēs vienojāmies par dīvainu darījumu,” sociālajā tīklā “Instagram” teica Menerijs. “Tagad man jātiek pie Maikla Džordana. Kurš man var palīdzēt? Es vēlos tās aitas. Habib, es nāku pēc tavām aitām!”

Ar jauno “Eagles FC” organizāciju Habibam ir lieli mērķi, turklāt viņš jau brīdinājis UFC tēvu Danu Vaitu, ka gatavs pie sevis ņemt cīkstoņus, kas gatavojas aiziet no UFC vai “Bellator”.

“Lielām organizācijām kā UFC un “Bellator” jābūt uzmanīgām ar saviem cīkstoņiem, jo “Eagles FC” ir šeit,” saka Nurmagomedovs. “Protams, ka mēs cenšamies vienoties ar labiem atlētiem, kuriem ir laba reputācija. Tajā pašā laikā mēs strādājam arī ar jauno paaudzi. Mums ir divi mērķi. Es tikai gribu teikt, lai viņi uzmanās. Ja viņi neizturēsies labi, “Eagles FC” ir tepat blakus.”

Jāatgādina, ka 2020. gada oktobrī Nurmagomedovs aizvadīja savu pēdējo cīņu UFC, pārspējot Džastinu Geičī. Karjeras laikā krievs aizvadījis 29 cīņas, visās izcīnot uzvaras.

sportapils