Deivids Bekhems atklāj sievas vienkāršos ēšanas paradumus

Jau ilgu laiku Deivids Bekhems profesionāli nenodarbojas ar futbolu, tāpēc ļoti strikti par ēdienkarti viņš var neuztraukties, jo izcilā fiziskā formā nav nepieciešams būt. Lai gan viņš var izbaudīt dažādus dzērienus un ēdienus, viņa sieva Viktorija pieturas pie tā paša ēdiena jau vairāk nekā 25 gadus jeb visu laiku kopš viņi ir kopā.

Deivida un Viktorijas stāsts aizsākās 20. gadsimta pēdējā desmitgadē. Protams, ka šo gadu gaitā daudz kam iziets cauri, turklāt viņiem ir četri bērni. Podkāstā bijušais Mančestras “United” futbolists salīdzināja savus ēšanas paradumus ar sievas.

betsafe

“Es kļūstu visai emocionāls par ēdienu un vīnu, jo, kad ēdu kaut ko lielisku, vēlos, lai visi to pagaršo,” saka Deivids. “Diemžēl esmu apprecējies ar kādu, kas jau 25 gadus ēd vienu un to pašu. Jau kopš mūsu pirmās tikšanās reizes viņa ēd grilētu zivi un tvaicētus dārzeņus, reti izvēloties kaut ko citu.”

Esot gan bijusi viena izņēmuma reize. “Vienīgā reize, kad viņa kaut ko pamēģināja no mana šķīvja, bija tad, kad viņa bija stāvoklī ar Hārperu, un tas bija lieliski. Tas ir viens no maniem mīļākajiem vakariem. Neatceros, ko viņa ēda, bet zinu, ka kopš tā laika viņa nav to ēdusi.”

sportapils