“Tottenham” uz līguma atstāj spēlētāja vārdu, kurš pievienojies konkurentei

Līdz ar janvāra pēdējo dienu Eiropas futbolā noslēdzās ziemas pāreju periods. Aktīvi par spēlētāju piesaisti cīnījās “Tottenham Hotspur”, kas vēlējās tik ļoti iegūt konkrētu spēlētāju, ka atstāja viņa vārdu līgumā, nosūtot to citam futbolistam.

“Tottenham” vārds bija savienots kopā ar vairākiem futbolistiem, taču daudzus no tiem neizdevās iegūt. Anglijas komanda vēlējās iegūt Adamā Traori, kurš atgriezās “Barcelona”, un Luisu Diazu, kurš tagad būs “Liverpool” spēlētājs. Interesanti, ka “Tottenham” piedāvājumu noraidīja pat septītās līgas spēlētājs Olijs Taners, jo nespēja vienoties par nosacījumiem.

betsafe

Beigās “Tottenham” sastāvu papildināja ar diviem Turīnas “Juventus” futbolistiem – Rodrigo Bentakuru un Dejanu Kuluševski. Interesantie notikumi sākās brīdī, kad “Tottenham” nosūtīja līgumu Bentakuram, jo uz tā parādījās Diaza vārds. Jurists bijis ļoti pārsteigts ieraugot cita futbolista vārdu, kurš turklāt jau ir “Liverpool” sastāvā.

Totenhema bija pirmā komanda, kas izrādīja interesi par “Porto” futbolistu, taču beigās Diazs nonāca Liverpūlē. 25 gadus vecais futbolists 18 Portugāles čempionāta spēlēs šajā sezonā izcēlās ar 14 precīziem sitieniem vārtos.

sportapils