Mesi neiesaka “Barcelona” parakstīt līgumu ar PSG spēlētāju

Gan dzīvē, gan sportā bieži vien dažādos jautājumos tiek prasīts citu cilvēku viedoklis. Vienmēr tas notiek gadījumos, kad komanda vēlas pastiprināties ar kādu spēlētāju. Pavisam nesen Lionels Mesi atturējis bijušo klubu “Barcelona” no līguma parakstīšanas ar tagadējo argentīnieša komandas biedru Parīzes “Saint-Germain” Ksavi Simonu.

18 gadus jaunais Nīderlandes futbolists Simons jau septiņu gadu vecumā pievienojās “Barcelona” sistēmai. Lai gan šķita, ka futbolists aizcīnīsies līdz Barselonas pirmajai komandai, tā nenotika, un 2019. gada vasarā Simons pievienojās PSG.

Pēdējā laikā bija baumas par Simona atgriešanos “Barcelona”, un viņa aģents esot norādījis Spānijas grandam, ka nīderlandietis būtu gatavs atgriezties. “Barcelona” mēdz atgriezt savās rindās futbolistus, kas iepriekš spēlējuši šajā klubā, piemēram, Žerārs Pikē, Sesks Fabregass un Adamā Traorē.

betsafe

Nesen Lionels Mesi esot devies vakariņās ar “Barcelona” galveno treneri Ksavi un ieteicis neparakstīt līgumu ar Simonu. Argentīnietis uzskatot, ka jaunais futbolists nav pietiekami labi progresējis Francijas flagmanī, lai varētu pārcelties uz Spāniju.

Debiju “Saint-Germain” pirmajā komandā Simons piedzīvoja 2021. gada aprīlī, kopumā izejot laukumā sešos mačos PSG kreklā. Pagājušajā nedēļā nīderlandietis izcēlās negatīvā veidā, jo Francijas kausa astotdaļfinālā viņš pēcspēles sitienu sērijā nebija precīzs no 11 metru atzīmes izšķirošajā brīdī, un PSG zaudēja “Nice”. Interesanti, ka pendeli atvairīja Marcins Bulka, kuru PSG izīrējusi Nicas vienībai.

sportapils