“Barcelona” fani izsvilpj savas komandas futbolistu

Nedēļas nogalē “Barcelona” Spānijas futbola čempionātā aizvadīja spēli pret Madrides “Atletico”. Lai gan laukumā nedevās Usmans Dembelē, Barselonas fani izrādīja neapmierinātību ar viņu un izsvilpa francūzi.

Pirms mača bijušais “Barcelona” futbolists Luiss Svaress saņēma pozitīvu atzinību no faniem, bet citādāka situācija bija ar Dembelē, kurš atgriezās komandas ierindā pēc tam, kad līguma dēļ ilgāku laiku bija prom no sastāva.

Pēdējo reizi laukumā Dembelē devās 13. janvārī, bet pret “Atletico” viņš nedevās laukumā, tiesa, fani veltīja viņam lielu izsvilpšanu, kad spēles informators nolasīja francūža vārdu. Pirms pieciem gadiem Dembelē pievienojās Barselonai par 105 miljoniem eiro, bet janvārī viņš bija pieejams citām komandām, tiesa, viņš palika Spānijā, jo nespēja vienoties par transfēru.

betsafe

Ņemot vērā pēdējā laika situāciju, fanu reakcija nebija nekas pārsteidzošs, taču “Barcelona” galvenais treneris Čavi vēlas, lai atbalstu saņemtu visi komandas futbolisti. “Fani bija lieliski, un viņu atbalsts bija fantastisks visa mača garumā,” pēc spēles teica Čavi. “Es vēlētos, lai viņi atbalsta arī Dembelē un pārtrauc izsvilpšanu.”

Ja Dembelē būtu devies laukumā, fani savu neapmierinātību, visticamākais, izrādītu vēl vairāk. “Plāns bija, ka viņš dosies laukumā, taču situācija mainījās, kad sarkano kartīti nopelnīja Deni Alvešs.” Visā mačā “Barcelona” uzvarēja ar 4:2 un pakāpās uz ceturto vietu tabulā, no “Real Betis” atpaliekot par diviem punktiem, tiesa, Barselonai ir spēle rezervē.

Šajā sezonā Dembelē laukumā devies 11 mačos un guvis vienus vārtus. Lai gan tiek uzskatīts, ka francūzis vasarā atstās komandu, “Barcelona” prezidents Žuans Laporta izteicās, ka futbolists netiks atstumts. “Ja mums jāmaksā alga Dembelē līdz 30. jūnijam, tad nav pārsteigums, ka Čavi saka, ka vēlas viņu izmantot. Mēs ceram, ka Dembelē uzvedīsies profesionāli un sezonās beigās varam teikt, ka tas bija pareizais lēmums.”

sportapils