Premjerlīgas futbolists iemūžina, kā ievaino kaķi

Anglijas Premjerlīgas komandas “West Ham United” futbolists Kurts Zumā nofilmējis video, kurā redzams, kā viņš met, sper un sit savu mājas mīluli kaķi, un viedokli par notikušo izteikusi arī francūža darba vieta.

27 gadus vecais futbolists esot atradies mājās kopā ar brāli, kurš filmējis un smējies. “West Ham” futbolists Zumā bijis neapmierināts ar to, ka kaķis dara nekārtības viņa mājā, kura vērtība sniedzas pāri diviem miljoniem eiro.

Vispirms francūzis nometis kaķi no liela augstuma, bet pēc tam aizspēra to pa virtuvi, acīmredzami radot zināmas ciešanas. Pēc tam Zumā sekoja kaķim, dzenot pārbiedēto kaķi pa istabu, tēmējot un metot dzīvniekam ar apaviem. Kaķis centās aizbēgt, bet futbolists iesita tam pa seju un izņēma to no bērna rokām.

betsafe

Futbolista darba vieta “West Ham” nosodījusi Zumā rīcību. “Mēs esam runājuši ar Kurtu un izskatīsim lietu iekšēji, taču vēlamies skaidri pateikt, ka mēs nekādā gadījumā nepieļaujam cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.”

Pēc tam arī Zumā atvainojās par izdarīto. “Gribu atvainoties par savu rīcību. Manām darbībām nav atrunu, un to es nožēloju. Tāpat vēlos atvainoties visiem, kuriem video sagādājas nepatīkamas emocijas. Gribu darīt zināmu, ka abiem mūsu kaķiem viss ir kārtībā un viņi ir veseli. Visa ģimene viņus mīl un lolo, un šī uzvedība bija atsevišķs gadījums, kas vairs neatkārtosies.”

Zināms, ka par video ticis ziņots dzīvnieku biedrībai, kas cīnās pret cietsirdību. Par iespējamo sodu netiek runāts, taču biedrība sadarbojas ar policiju.

sportapils