Iespaidīgie skaitļi: cik par vienu “Instagram” publikāciju saņem Ronaldu?

Mančestras “United” futbolistam Krištianu Ronaldu ir visvairāk sekotāju “Instagram” platformā, un aprēķināts cik par vienu publikāciju portugālis saņem, turklāt pavisam nesen viņš iegājis lietotnes vēstures grāmatās.

Sestdien Ronaldu svinēja 37. dzimšanas dienu, bet neilgu brīdi pēc tam viņš kļuva par pirmo cilvēku, kuram “Instagram” platformā ir vismaz 400 miljoni sekotāju. Tuvākā sekotāja ir Kailija Dženere, tomēr viņa atpaliek par nepilniem 100 miljoniem.

Lielu sekotāju pieaugumu Ronaldu piedzīvoja pēdējo piecu mēnešu laikā, kad viņa sekotāju pulks palielinājās par 163 miljoniem. Jaunākie aprēķini vēsta, ka par vienu “Instagram” publikāciju “United” futbolists varētu saņemt mazliet vairāk kā divus miljonus eiro, kamēr Mančestras rindās nedēļā viņš saņem nepilnus 570 tūkstošus eiro.

betsafe

“Forbes” eksperti aprēķinājuši, ka 2021. gadā Ronaldu nopelnījis 105 miljonus eiro, kas ir trešais labākais rādītājs, atpaliekot vien no Konora Makgregora un Lionela Mesi. No darba algas Turīnas “Juventus” un “United” viņš saņēmis aptuveni 62 miljonus, bet pārējie ieņēmumi bijuši no sponsoru un citiem sadarbības līgumiem.

Anglijas Premjerlīgā “United” pašlaik ar 39 punktiem atrodas piektajā vietā. Ja Mančestra nefinišēs labāko četriniekā, tā neiegūs vietu UEFA Čempionu līgā, kā rezultātā Ronaldu alga varētu samazināties par 25 procentiem. Nedēļas nogalē “United” mačs pret “Southampton”, un portugālis Premjerlīgā atzīmējies ar astoņiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

sportapils