“Kaķu sitēju” izaicina UFC cīkstonis un soda komanda

Pirms dažām dienām jau vēstījām par “West Ham United” futbolistu Kurtu Zumā, kurš vardarbīgi izturējās pret savu kaķi, turklāt tas tika iemūžināts video. Stāsts, protams, nepalika nepamanīts, un pēdējā Anglijas Premjerlīgas mačā par to lika manīt fani.

Otrdien Zumā devās laukumā “West Ham” mačā pret “Watford”, kurā izcīnīta uzvara ar 1:0. Katru reizi, kad viņš pieskārās bumbai, abu komandu līdzjutēji sāka svilpt. Kad pretinieku futbolists veica izklupienu un nogāza Zumā, kāds “Watford” fans kliedza: “Tā jūtas tavs kaķis!”

betsafe

“West Ham” galvenais treneris Deivids Mouzs tika kritizēts par lēmumu iekļaut Zumā pamatsastāvā, taču viņš teica, ka ir atbildīgs par spēles iznākumu. “Protams, ka esmu vīlies,” par futbolista izdarībām teica treneris. “Visi esam nepatīkami pārsteigti un nesaprotam, kā kaut ko tādu var izdarīt. No tā viņš mācīsies, bet šodien man vajadzēja izvēlēties sastāvu, kas dos vislielākās izredzes izcīnīt uzvaru.”

Savu viedokli izteica arī bijušais UFC pussmagā svara kategorijas čempions Jans Blahovičs. “Ja jau esi tik spēcīgs, tad mēģini iesist man. Nevar būt nekāda tolerance pret dzīvnieku cietsirdību,” savā “Twitter” profilā rakstīja polis.

Lai gan Zumā devās laukumā otrdien, “West Ham” lēma par naudas soda piešķiršanu. Komanda neizmaksās nākamo divu nedēļu algu futbolistam, kas būs nepilni 300 tūkstoši eiro, visu summu ziedojot dzīvnieku aizsardzības organizācijām.

sportapils