Pārdotākie futbola krekli Eiropā – trijniekā ne “United”, ne PSG

Pavisam nesen tika publicēts saraksts ar tām komandām, kurām aizvadītajā gadā izdevies pārdot visvairāk futbola kreklu. Pēc “Euromerica Sport Marketing” datiem saraksta augšgalā atrodas Vācijas futbola flagmanis Minhenes “Bayern”.

Pagājušajā vasarā Lionels Mesi pameta “Barcelona” un pievienojās Parīzes “Saint-Germain”, savukārt Krištianu Ronaldu no Turīnas “Juventus” pārcēlās uz Mančestras “United”. Neskatoties uz pārejām, abu futbolistu jaunās darbavietas nav pārdotāku kreklu saraksta pirmajās vietās.

Laika periodā starp 2021. gada janvāri un decembri visvairāk kreklu pārdeva “Bayern” – aptuveni 3,25 miljonus. Otro vietu ar 3,05 pārdotiem krekliem ieņem Madrides “Real”, bet trešajā vietā atrodas “Liverpool” ar 2,45 miljoniem pārdotu kreklu.

betsafe

“Saint-Germain” sarakstā ieņem tikai devīto pozīciju, neskatoties uz to, ka komandas rindās ir gan Mesi, gan Neimārs, gan Kilians Mbapē. Vienīgā Itālijas komanda labāko desmitniekā ir “Juventus”, kas noteikti saistīts ar to, ka līdz augustam tās rindās spēlēja Ronaldu.

Jau piecās spēlēs pēc kārtas Ronaldu nav guvis vārtus, kas ir ilgākais periods kopš 2008. gada decembra. PSG atrodas Francijas čempionāta vadībā, taču Mesi guvis tikai divus vārtus 13 spēlēs, kamēr UEFA Čempionu līgā piecās spēlēs pieci precīzi sitieni. Tiek arī ziņots, ka argentīnietis neesot priecīgs Francijas flagmanī.

Visvairāk pārdotie krekli 2021. gadā

10. vieta, Mančestras “City”, 1,08 miljoni
9. vieta, Parīzes “Saint-Germain”, 1,18 miljoni
8. vieta, Dortmundes “Borussia”, 1,22 miljoni
7. vieta, Londonas “Chelsea”, 1,31 miljons
6. vieta, “Barcelona”, 1,34 miljoni
5. vieta, Turīnas “Juventus”, 1,42 miljoni
4. vieta, Mančestras “United”, 1,95 miljoni
3. vieta, “Liverpool”, 2,45 miljoni
2. vieta, Madrides “Real”, 3,05 miljoni
1. vieta, Minhenes “Bayern”, 3,25 miljoni

 

sportapils