Fans uzskrien uz laukuma un nobildējas ar Rūniju

Kāds gados jauns Mančestras “United” līdzjutējs nedēļas nogalē piepildīja savu sapni un nobildējās ar slaveno uzbrucēju Veinu Rūniju. Lai to izdarītu, fans skrēja uz laukuma un savas darbības veica ātri.

Pašlaik Rūnijs trenē “Championship”, kas ir otrs spēcīgākais futbola čempionāts Anglijā, komandu “Derby County”. Izbraukumā Rūnija vadītie vīri piedzīvoja zaudējumu pret “Middlesbrough” ar 1:4, un kopumā sekmes sezonā bijušas sliktas, jo “Derby” ieņem priekšpēdējo vietu, kas nozīmē vietas zaudēšanu.

betsafe

Viens no Anglijas visu laiku labākajiem uzbrucējiem noteikti mača gaitā nebija labākajā garastāvoklī, tomēr bija arī viens iepriecinošs moments. Spēles beigu daļā, kad “Derby County” atradās iedzinējos ar 1:3, laukuma malā parādījās kāds fans, kurš skrēja uz tehnisko zonu.

Jaunajam fanam mugurā bija “United” krekls, un savulaik šīs komandas rindās Rūnijs aizvadīja labākās sezonas. Līdzjutējs uzņēma vairākus selfijus ar “Derby County” galveno treneri, kurš arī īsti nepretojās, tomēr ilgi fotosesija nenotika, un Rūnijs paskubināja fanu doties projām.

Mančestras “United” līdzjutējs skrēja atpakaļ uz savu sēdvietu, turklāt nekur apkārt nebija apsargi. “Viņš tika cauri sveikā, kas ir lieliski. Neviens necieta,” sacīja spēles komentētājs Sjū Smits. “Tiesa gan neesmu pārliecināts, vai Rūnijs bija tādā garastāvoklī, lai uzņemtu fotogrāfijas.”

sportapils