Gada labākais tēlojums? “Juventus” spēlētājs parāda aktiermeistarību

Lai gan tikai pusē ir 2022. gada otrais mēnesis, jau ir laba kandidatūra gada tēlojumam futbola laukumos. Aizvadītajā nedēļas nogalē Turīnas “Juventus” pārstāvis Dušans Vlahovičs tik ļoti vēlējās tikt pie 11 metru soda sitiena, ka pats izlēma nokrist.

Svētdienas vakarā “Juventus” spēlēja pret “Atalanta”, un abas komandas aktīvi cīnās par vietu labāko četriniekā, kas nākamajā sezonā dos vietu UEFA Čempionu līgā. Kompensācijas laikā Turīna izrāva neizšķirtu (1:1), un pašlaik “Juventus” ar 46 punktiem ieņem ceturto pozīciju, kamēr “Atalanta” ar 44 punktiem ir piektā, tiesa, aizvadījusi par spēli mazāk.

Vlahovičs bija viens no apspriestākajiem spēlētājiem janvāra pāreju periodā, jo 21 spēles laikā “Fiorentina” rindās viņš guva 17 vārtus. Serbu savā īpašumā gribēja iegūt Londonas “Arsenal”, taču pats futbolists nevēlējās pārstāvēt Anglijas komandu. Beigās viņš nonāca “Juventus”, parakstot četrarpus gadu līgumu par 70 miljoniem eiro, turklāt ar iespēju nopelnīt vēl desmit.

betsafe

Duelis ar “Atalanta” Vlahovičam bija tikai trešais “Juventus” kreklā. Pirmajā puslaikā viņš nopelnīja dzelteno kartīti, bet nebija tālu no vēl vienas, jo pretinieku soda laukumā viņš apzināti nokrita, lai gan neviens no pretiniekiem viņam nepieskārās, un tas kopumā izskatījās komiski.

Nebūtu pārsteigums, ja serbam spēle būtu beigusies priekšlaicīgi otrās dzeltenās kartītes dēļ, taču tiesnesis to nepiešķīra, kā arī neuzķērās uz tēlojumu. Par labu tam, lai netiktu pie vēl vienas kartīties, spēlē tas, ka uzreiz Vlahovičs bija kājās un turpināja cīņu.

sportapils