“Inter” futbolists aizvaino komandas biedrus ar ēdiena izvēli

Itālija ir viena no tām valstīm, kur cilvēki nesteidzīgi bauda jebkuru ēdienreizi, jo ēdiens viņiem ir svarīgs. Nesen Milānas “Inter” futbolists Denzels Dumfrīss izveidoja tādu ēdiena kombināciju, kas viņa komandas biedriem šķita apvainojoši.

Katram no mums ir kāda interesanta ēdiena kombinācija, ko citi cilvēki varētu nesaprast. Tāda arī ir Dumfrīsam, kurš sarunā ar UEFA oficiālo mājaslapu pastāstīja neseno atgadījumu. “Ēdiens šeit Itālijā ir ļoti svarīgs. Divas nedēļas atpakaļ komandas biedri bija dusmīgi uz mani par to, ka pievienoju vistu pastai ar pesto. Viņuprāt, tā tiek aizvainota pasta. Es tā vairs nedarīšu.”

Pasta ar pesto ir ļoti tradicionāls ēdiens Itālijā, kam netiek pievienots nekas cits. Kāds “Reddit” lietotājs salīdzināja, ka vistas pievienošana pastai ar pesto būtu tas pats, ja steika ēšanas laikā tiktu pievienots kečups.

betsafe

Dumfrīsu varētu aizstāvēt, jo uz Milānu viņš pārcēlās tikai pagājušajā vasarā pēc tam, kad bija sevi labi apliecinājis Eiropas čempionātā. Izejot laukumā 21 Itālijas A sērijas spēlē, Nīderlandes futbola pārstāvis guvis trīs vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Itālijas čempione pašlaik turnīra tabulā atrodas otrajā vietā, par punktu atpaliekot no “Milan”, tiesa, “Inter” aizvadījusi par spēli mazāk. Šodien “Inter” aizvadīs pirmo UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēli pret “Liverpool”.

sportapils