Duālās karjeras beigas: karsējmeiteni atlaiž par pikantas fotogrāfijas parādīšanos

Mūsdienās cilvēkiem iespējas pelnīt naudu ir dažādos veidos. Divu karjeru apvienojumu turpināt neizdevās NFL komandas Indianpolisas “Colts” karsējmeitenei Kristinai Elisei, kura tikusi atlaista pēc tam, kad internetā parādījušies viņas kailfoto.

Paralēli karsējmeitenes pienākumiem Elise darbojās arī “OnlyFans” platformā, kurā par attiecīgu samaksu piedāvāja dažāda veida fotogrāfijas. Tieši tas arī esot bijis galvenais iemesls atlaišanai no “Colts” karsējmeiteņu komandas, jo “Reddit” bija parādījies attēli ar meiteni, kura bija pilnībā kaila.

“Man patīk būt daļai no komandas un izbaudīt spēli laukuma malā,” saka 28 gadus jaunā meitene. “Tāpat man patīk dejot un atbalstīt vienu no manām mīļākajām komandām, tādējādi es varu sevi izpaust un būt daļa no organizācijas.”

betsafe

“Es tiku atlaista sezonas beigu daļā tādēļ, ka mani kailfoto parādījās “Reddit” platformā,” atzīst Elise. Jāteic gan, ka sekotāju loks sociālajos tīklos viņai ir liels, jo “Instagram” meitenei seko vairāk nekā 150 tūkstoši cilvēku, savukārt “OnlyFans” platformā vairāk nekā 100 tūkstoši nospieduši “patīk” pogu.

Elise atzinusi, ka “OnlyFans”, kas zināma kā pieaugušo cilvēku satura platforma, piereģistrējās jau 2016. gadā un visu laiku publicējusi pikantas bildes par attiecīgu samaksu. “Organizācija (“Colts” – aut.) atsūtīja man e-pastu, paziņojot, ka līgums ar mani tiek pārtraukts. Mana sirds bija sagrauta.”

Iespēja atgriezties karsējmeitenes statusā NFL Elisei esot ļoti maza, jo NFL ir ļoti konservatīva organizācija. Neskatoties uz sadarbības beigām, dāmai esot vislielākā cieņa pret “Colts”, kā arī viņa nenožēlo par to, kas noticis, jo tādā veidā viņa uzlabo savu dzīves kvalitāti.

“Lai gan esmu bēdīga, ka noslēgusies mana karsējmeitenes un dejošanas karjera, es jūtos krietni vien spēcīgāka, lai atbalstītu sevi un turpinātu savu biznesu,” uz pozitīvas nots noslēdz Elise.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristin Elise (@kristineliseofficial)

sportapils