Rogana podkāsts otro reizi īsā laikā nav pieejams “Spotify”

Sāga ap UFC komentētāja Džo Rogana podkāstu “The Joe Rogan Experience” turpinās, jo pirmdienas rītā “Spotify” lietotājiem nebija pieejamas podkāsta epizodes, turklāt šāda situācija jau bija dažas dienas iepriekš.

Pirms diviem gadiem “Spotify” samaksāja vairāk nekā 100 miljonus dolāru Roganam, lai viņa veidotais podkāsts ekskluzīvi būtu pieejams tikai šajā mūzikas straumēšanas vietnē. Kopš tā laika Rogans vairākas reizes izcēlies ne tajā pozitīvākajā veidā, kas saistīts ar viesu izvēli un nepareizu vārdu izmantošanu.

Pirmdienas rītā klausītājiem nebija pieejama neviena no epizodēm, taču plašākus komentārus “Spotify” nesniedza par notikušo. Piektdien arī bija līdzīga situācija, kad podkāsts nebija pieejams, taču tad straumēšanas uzņēmums sacījis, ka tas bijis tehnisko problēmu dēļ.

Pēdējo mēnešu laikā vairāki mūziķi izņēmuši savu saturu no “Spotify”, jo vienā no Rogana podkāsta epizodēm viesojās COVID-19 vakcīnu skeptiķi, kas izplatīja dezinformāciju. Viens no tiem, kas lēma par satura izņemšanu no vietnes, bija Nīls Jangs.

“Es to daru, jo “Spotify” izplata dezinformāciju par vakcīnām, kas potenciāli var beigties ar nāvi tiem cilvēkiem, kas šo informāciju uztvers nopietni. Viņiem var būt Rogans vai Nīls. Bet ne abi,” sacīja mūziķis.

Neilgi pēc tam parādījās video, kurā redzams, kā Rogans daudzās epizodēs laika periodā starp 2009. un 2018. gadu izmanto “n” vārdu, ar ko viņš bija domājis melnādainos cilvēkus. No “Spotify” tika izņemtas 70 epizodes, bet pats Rogans atvainojās un apsolījās turpmāk būt labāks.

Visa drāma noveda pie tā, ka Rogans neapmeklēja neseno UFC 271 cīņu šovu, lai gan būtu varējis to darīt. “Nebija nekādu kalendāra problēmu, Džo Rogans šovakar nestrādāja, lai gan viņš to varēja darīt,” sacīja UFC prezidents Dana Vaits. “Es nezinu, kas Roganam bija jādara, tas jājautā viņam. Nebija tas, ka viņš nevarēja tikt, tās ir muļķības.”

Paredzams, ka Rogans būs atpakaļ ierindā uz UFC 272 šovu.

sportapils