“Barcelona” galvenais treneris pārsteidz ar zināšanām par Maradonu

Pagājušajā nedēļā UEFA Eiropas līgas 1/16 finālā atbildes spēlē Neapolē tikās vietējā “Napoli” un “Barcelona”. Pirms mača Djēgo Maradonas statuju aplūkoja Barselonas galvenais treneris Čavi, kurš tajā pamanīja vienu būtisku kļūdu.

Maradona, kurš aizsaulē devās 2020. gadā, karjeras laikā pārstāvēja gan “Napoli”, gan “Barcelona”, un tieši šīs komandas savā starpā cīnījās par vietu Eiropas līgas TOP16. Spānijas komandas vadonis Čavi aplūkoja statuju un izteica viedokli par to.

“Cik skaisti. Vienīgā problēma ir tā, ka bumbu viņš kontrolē ar labo kāju, lai gan viņš to darīja ar kreiso kāju,” sacīja Čavi. Spāņu medijs “Marca” apgalvo, ka apkārt esošie cilvēki bijuši ļoti pārsteigti par Čavi lielo uzmanību tik mazām detaļām.

Pirmā spēle Barselonā noslēdzās ar rezultātu 1:1, savukārt atbildes spēli krietni apņēmīgāk uzsāka “Barcelona”, kas jau pēc 13 minūtēm atradās vadībā ar 2:0. Pirmā puslaika turpinājumā komandas apmainījās ar gūtiem vārtiem, bet otrajā puslaikā “Barcelona” vēl vienu reizi bija precīza, tādējādi uzvarot ar 4:1.

Pirmo reizi kopš 2004. gada Barselona spēlē zemāka līmeņa Eiropas futbola turnīrā, taču komanda ir viena no galvenajām favorītēm uz triumfu visā turnīrā. Spānijas čempionātā “Barcelona” nav tās labākās sekmes, jo ar 45 punktiem atrodas 4. vietā, kas garantē vietu Čempionu līgā, taču pozīciju zemāk ir Madrides “Atletico”, kas arī izcīnījusi 45 punktus, tiesa, aizvadījusi par spēli vairāk.

sportapils