Mesi lauž noteikumu un pajautā futbolista kreklu

Parīzes “Saint-Germain” futbolistam Lionelam Mesi ir visai strikti noteikumi, kas attiecās uz kreklu maiņu spēles beigās, taču izskatās, ka aizvadītajā nedēļas nogalē viņš pats to “pārkāpa”, tam notiekot tikai otro reizi argentīnieša karjerā.

Protams, ka ne tikai bērni un līdzjutēji vēlas savā īpašumā iegūt Mesi kreklu, ar kuru viņš tikko vēl skrēja laukumā. Pēc katra mača ir kāds, kurš vēlas apmainīties ar krekliem. Mesi gan nekad nav iniciators šādām darbībām.

Ir bijis gan viens gadījums iepriekš, kad Mesi jautājis pēc krekla. Precīzs gads nav zināms, taču argentīnietis pats atzina, ka vēlējies iegūt Zinedina Zidana kreklu. “Ja ir Argentīnas futbolists pretī, tad ar viņu apmainos, taču es nekad pats nejautāju mainīties,” atzīst Mesi. “Vienreiz jautāju Zidanam par iespēju iegūt viņa kreklu.”

Sestdien Francijas futbola čempionāta mačā PSG apspēlēja “Saint-Etienne” ar 3:1, un divas rezultatīvas piespēles atdeva Mesi. Sociālajos tīklos publiskotajā video redzams, ka argentīnietis pats pēc finālsvilpes piedāvā pretinieku aizsargam Falajem Sako apmainīties ar krekliem.

Ir vēl viens futbolists, kurš apgalvo, ka Mesi vēlējies iegūt viņa kreklu. Londonas “Chelsea” pārstāvis Antonio Rīdigers savulaik stāstījis, ka Sesks Fabregass piegājis pie vācieša un pateicis, ka Mesi gribējis iegūt viņa kreklu.

Interesanti, ka Rīdigers neieguva tikai Mesi kreklu. “Kad atnācu atpakaļ un atvēru kasti, tajā bija ne tikai Mesi krekls, bet arī Čavi, Injestas, Dani Alveša, Pikē un Pujola. Es nekad neaizmirsīšu šo gadījumu,” atzīts “Chelsea” futbolists.

Ņemot vērā, ka Mesi bieži mainās ar krekliem, viņam ir iespaidīga kolekcija, ko pirms pāris gadiem argentīnietis arī atrādīja “Instagram”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

sportapils