“Miss Universe” Spānijas uzvarētāja aizstāv draugu – “Chelsea” vārtsargu

Aizvadītajā svētdienā Londonas “Chelsea” un “Liverpool” cīnījās par Anglijas Līgas kausu. Mačs nonāca līdz pēcspēles sitienu sērijai, kurā visi futbolisti raidīja bumbu vārtos, izņemot “Chelsea” vārtsargu Kepu Arizabalagu, jo bumba lidoja pāri vārtiem. Pēc mača sociālajos tīklos viņu aizstāvēja draudzene.

Pamatlaikā un papildlaikā neviena no komandām nespēja gūt vārtus, lai gan izdevības bija. Papildlaika beigās “Chelsea” galvenais treneris Tomass Tuhels lēma par vārtsargu maiņu, laukumā sūtot Kepu Arizabalagu, savukārt Eduards Mendijs neizrādīja neapmierinātību ar nomaiņu.

Mērķis maiņai bija, lai vārtos ar svaigiem spēkiem stātos vārtsargs un spētu atvairīt pendeles, tomēr visi “Liverpool” spēlētāji guva vārtus. Arī “Chelsea” futbolisti izcēlās ar precīziem sitieniem, un tad kārta bija Arizabalagam. Izdarot sitienu, bumba lidoja pāri vārtiem, kas nozīmēja to, ka pēc desmit gadu pārtraukuma kausu izcīnīja Liverpūle.

Protams, ka sociālajos tīklos vārtsargs izpelnījās cilvēku kritiku. Citādākās domās bija Arizabalagas draudzene Andrea Martinesa, kura savulaik triumfēja Spānijas “Miss Universe” konkursā. Viņa arī bija Vemblija stadionā, uzvelkot mugurā “Chelsea” kreklu ar mīļotā uzvārdu uz muguras.

“Manuprāt, šī ir ļoti negodīga situācija,” savā paziņojumā “Instagram” izteicās Martinesa. “Īstiem atbalstītājiem jāizrāda mīlestība visos brīžos, ne tikai tad, kad izcīnītas uzvaras. Kepa, mēs ar tevi ļoti lepojamies. Šī ir tikai neliela līnija no lielas grāmatas.”

Par varoni Arizabalaga kļuva pagājušajā vasarā, kad “Chelsea” un “Villarreal” cīnījās par UEFA Superkausu. Tuhels arī papildlaika beigās izlēma laukumā sūtīt spāņu vārtsargu, kurš divreiz neļāva bumbai lidot vārtos, tādējādi Londonas komanda triumfēja un izcīnīja kausu.

sportapils