Ziemeļkorejas vadonis atklāj savu mīļāko futbola komandu

Kims Čenuns, Ziemeļkorejas līderis, ne vienu reizi vien izcēlies ar savdabīgiem lēmumiem un draudējis visai pasaulei ar nepatikšanām. Brīvajos brīžos viņam patīk skatīties futbolu, un Čenuna mīļākā komanda esot Mančestras “United”.

Šāda informācija esot bijušajam Itālijas senatoram Antonio Raci, kuram Čenuns par savu mīļāko futbola komandu pastāstījis privātās sarunās. Tiek uzskatīts, ka Čenuns jau ilgu laiku ir “Sarkano velnu” atbalstītājs, turklāt iepriekš ticis ziņots, ka viņš esot bijis liels Veina Rūnija atbalstītājs.

Pirms nepilniem desmit gadiem Čenuns esot pieprasījis, lai nacionālā televīzija pārraidītu tiešraidē Mančestras spēles. Ziemeļkorejas līderis prognozējis, ka Anglijas Premjerlīga būs pārpildīta ar valsts labākajiem futbolistiem pēc tam, kad sevi plašākai publikai pieteica Hans Kvans Songs.

23 gadus vecais futbolists trīs gadus pavadīja Itālijas A sērijas komandas “Cagliari” sistēmā, taču viņš tika īrēts uz citām komandām. 2020. gadā Ziemeļkorejas futbolists pievienojās “Juventus” komandai, tomēr tur sevi pierādīt viņš nespēja. Pagājušo sezonu Songs pavadīja Kataras komandā “Al-Duhail”.

Čenuns, protams, tic savas valsts futbolistiem, un viņš uzskata, ka Songs ir tikai neliela daļa no tā lielā talanta, kas pieejams valstī. Ziemeļkorejas galva uzskata, ka valsts visu laiku attīstās, kas nozīmē arī valsts futbolam ar katru gadu jāpaliek aizvien labākam.

sportapils