Dreika lāsts turpinās, mūziķim atkal zaudējot ievērojamu naudas summu

Lai piesaistītu papildu uzmanību kādam sporta notikumam vai atbalstītu savu favorītu, cilvēki nereti veic likmes kādā totalizatorā. Nedēļas nogalē tā darīja arī repa zvaigzne Dreiks, kurš prognozēja Horhes Masvidāla uzvaru, taču iznākums nebija pozitīvs.

“UFC 272” cīņu šova galvenais vakara duelis bija starp Kolbiju Kovingtonu un Horhi Masvidālu. Savulaik abi cīkstoņi bija labi draugi, turklāt interesanti, ka abi sportisti savā pēdējā reizē oktagonā piekāpās Kamaru Usmanam.

Kovingtons pret Usmanu demonstrēja labāku sniegumu nekā Masvidāls, Kovingtons ir arī jaunāks un ar labāku kopējo arsenālu. Bukmeikeru vērtējumā tieši Kovingtons bija favorīts, taču citādākās domās bija Dreiks, kurš veica 275 tūkstošu ASV dolāru lielu likmi uz to, ka uzvarēs Masvidāls. “Betsafe” totalizators sestdien piedāvāja koeficientu 3.90 uz Masvidāla uzvaru.

Praktiski visu cīņu dominēja Kovingtons, kurš izskatījās krietni labāk, vairākas reizes nogāžot savu pretinieku uz zemes. Ceturtajā raundā Masvidāls izpildīja labu sitienu, taču tas arī principā bija viss, par ko Dreiks varēja priecāties.

Cīņa nebeidzās ātrāk, līdz ar to dueļa uzvarētāju noteica tiesneši, kuri vienbalsīgi lēma par labu Kovingtonam. Pēc tam, kad uzvarētājs bija zināms, cilvēki sociālajos tīklos vērsās pie Dreika, izsmejot mūziķi un atgādinot par “Dreika lāstu”.

Jau kopš 2013. gada Dreiks izcēlies ar vairākām neprecīzām prognozēm. Mūziķa “upuru” sarakstā ir gan Konors Makgregors, gan Turīnas “Juventus”, gan Serēna Viljamsa, gan Entonijs Džošua. Daudzi uzskatīja, ka “lāsts” beidzās 2019. gadā, kad Toronto “Raptors”, ko Dreiks atbalsta, kļuva par NBA čempioni.

sportapils