PSG spēlētājs fanu dēļ atslēdz komentēšanas iespēju

Rītvakar UEFA Čempionu līgā norisināsies astotdaļfināla atbildes spēle starp Madrides “Real” un Parīzes “Saint-Germain”. Iespējams, ka mačā nevarēs palīdzēt Kilians Mbapē, kurš treniņā guvis traumu un “krustugunīs” kritis spēlētājs, kurš savainoja vienu no komandas līderiem.

Pirms divām nedēļām Mbapē bija galvenais varonis pirmajā spēlē, jo kompensācijas laikā viņš guva vārtus, tādējādi izraujot uzvaru ar 1:0. Pirmdien PSG aizvadīja treniņu, un vienā no epizodēm Idrisa Gejs uzkāpa virsū Mbapē kājai.

Sākumā bija bažas, ka francūžu uzbrucējam varētu būt pat lūzums, jo Mbapē bija visai skaļš savainojuma brīdī un uzreiz nokrita uz zāliena. Atsaucoties uz Francijas medijiem, pēc pārbaudēm lūzums nav konstatēts, tomēr ir šaubas par Mbapē dalību trešdienas vakarā Madridē.

Nepagāja ilgs brīdis, kad galvenais notikuma vaininieks Idrisa Gejs saņēma fanu “uzliesmojumu” sociālajos tīklos. Turklāt ne tikai Gejs saņēmis kritikas vilni, bet arī viņa sieva, līdz ar to abiem nācies izslēgt komentēšanas iespēju “Instagram” platformā.

Kamēr līdzjutēji izrāda savas dusmas par Mbapē savainojumu, tikmēr pats francūzis, spriežot pēc sociālo tīklu darbībām, nav dusmīgs. Par to liecina publikācija “Instagram”, kur redzams Mbapē un Gejs, PSG līderim pievienojot tekstu “Visi kopā, vienmēr par Parīzi”.

sportapils