PSG prezidents dusmu iespaidā laužas pie tiesnešiem

Trešdienas vakarā UEFA Čempionu līgā norisinājās ļoti aizraujoša astotdaļfināla atbildes spēle starp Madrides “Real” un Parīzes “Saint-Germain”. Pēc tam, kad parīzieši piedzīvoja zaudējumu un noslēdza sezonu, komandas prezidents Nasers Al Helaifi mēģinājis tikt tiesnešu ģērbtuvē.

Pirms divām nedēļām PSG uzvarēja savā laukumā ar 1:0, Kilianam Mbapē gūstot vārtus kompensācijas laikā. Vakar viss risinājās parīziešiem labvēlīgā gultnē, un 39. minūtē Mbapē dubultoja pārsvaru summā.

Mača pēdējās 30 minūtēs viss apgriezās kājām gaisā. Karīms Benzemā 61. minūtē vienus vārtus atguva, 15 minūtes vēlāk panāca neizšķirtu summā, bet vēl pēc divām izvirzīja vadībā jau Madridi! Atlikušajā laikā rezultāts nemainījās, un “Real” fantastiskā veidā sasniedza Čempionu līgas ceturtdaļfinālu.

Lielākos jautājumus izraisījis Benzemā pirmais vārtu guvums, jo francūzis nospēlēja fiziski ar “Saint-Germain” vārtsargu Džanluidži Donnarummu, taču galvenais tiesnesis pārkāpumu nefiksēja, lai gan PSG izrādīja neapmierinātību, Donnarummam saņemot arī dzelteno kartīti.

Ļoti dusmīgs pēc mača bija PSG prezidents Al Helaifi, kurš centās tikt tiesnešu telpā, turklāt viņš salauzis arī aprīkojumu. Sākotnēji viņš iekļuva citā telpā, kurā bija “Real” delegāts, kurš pēc tam nofilmējis notikušo, materiālu nosūtot UEFA. PSG īpašnieks bija tik uzvilcies, ka izteica pat nāves draudus.

“Es to nesaprotu, Benzemā sods bija redzams no visiem leņķiem. Nav iespējams runāt par spēli, ja netiek pieminēta lielā kļūda tiesnešu izpildījumā,” pēc mača teica “Saint-Germain” galvenais treneris Maurisio Početino. “Ir grūti to pieņemt. Neiedomājami, ka kaut kas tāds vēl var notikt 2022. gadā. Mēs dominējām pirmās 60 minūtes, bet vieni vārti visu mainīja.”

sportapils