Manē nevēlas Ronaldu un Neimāra iespaidīgo dzīvesveidu

Lielais sports un nauda iet roku rokā. Daudzi sportisti, kļūstot bagātākiem, maina savu dzīvesstilu un pievēršas luksusa lietām, bet “Liverpool” futbolists Sadio Manē atzinis, ka viņam tas nepatīk, dzīvojot krietni vienkāršāk.

Nesen Manē aprunājās ar Francijas mediju “L’Equipe”. Sarunas gaitā futbolists tika izjautāts par dažādiem tematiem, ieskaitot viņas dzīvesstilu un to, kā ar greznību izceļas Neimārs un Krištianu Ronaldu, kurš pavisam nesen kļuva par līderi sekotāju ziņā “Instagram” un kuram ir liela ietekme sociālajos tīklos kopumā.

“Liverpool” spēlētājs atzina, ka viņš nav ieinteresēts tādā dzīvesveidā. “Nevēlos izklausīties pēc lektora, bet tā ir taisnība, ka futbola sabiedrībā cirkulē vērtības, kas mani uztrauc, balstoties uz manu izglītību, tiesa, tā vietā, lai kritizētu skaļi, dažreiz izvēlos distancēties,” saka Manē.

“Galvenais ir nemainīties un uzskatu, ka manā gadījumā nekas nav mainījies,” par vērtībām un luksusa dzīvesveidu saka Manē. “Zēnam, kurš nāk no mazas pilsētas Senegālā, jau pretoties tam visam ir liela uzvara.”

Futbolistam tika uzdots jautājums, vai viņš varētu dzīvot tāpat kā Ronaldu un Neimārs. “Nē! Es sekoju viņiem sociālajos tīklos un ar to man pietiek. Man patīk viņu neparastā dzīve, taču tas nav domāts man.”

Manē tiek uzskatīts par vienu no labākajiem uzbrucējiem Anglijas Premjerlīgā, un aizvadīto sezonu laikā viņš sekmēja “Liverpool” triumfu gan Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā, bet šīgada ievadā viņš ar Senegālu uzvarēja Āfrikas Nāciju kausā.

sportapils