Mesi efekts: katrā izlašu pārtraukumā izveidoti simtiem futbolista kreklu

Nav nekāds noslēpums, ka Lionels Mesi ir ne tikai viens no labākajiem futbolistiem pasaulē, bet arī viens no populārākajiem. Sezonas gaitā Mesi atgriežas Argentīnā, lai pārstāvētu valstsvienību, un tas liek krietni pastrādāt ar Mesi kreklu izveidi, jo gribētāju pulks pēc tā nemazinās.

Cilvēku loks, kas vēlas savā īpašumā iegūt oficiālo Mesi kreklu, netrūkst – tie ir gan līdzjutēji, gan sponsori, gan spēlētāji, gan komandu pārstāvji. “Aston Villa” vārtsargs Emiliano Martiness jautājis Argentīnas izlases formu apgādātājiem par apjomu, kas katrā izlašu pārtraukumā tiek izveidots, lai varētu apmierināt visus Mesi fanus.

“Jautāju cik daudz kreklu viņi taisa uz katru maču. Man atbildēja, ka nepieciešami 200 līdz 300 krekli. Mēs aizvadām divas izlašu spēles, un viņu rīcībā ir 650 Mesi kreklu. Sponsori, spēlētāji, komandu pārstāvji, tehniski darbinieki – visi to vēlas. Tas ir Mesi krekls.”

Kamēr Mesi, ja var tā izteikties, atrodas Dieva lomā Argentīnā, tad Eiropā viņa popularitāte kritusies pēc tam, kad Parīzes “Saint-Germain” piedzīvoja zaudējumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Madrides “Real”.

Pirmajā mačā savā laukumā Mesi nerealizēja 11 metru soda sitienu un kopumā neizcēlās ar labu sniegumu. Līdzjutēji, protams, ir neapmierināti ar Eirokausu sezonas beigām, un par to viņi lika manīt aizvadītajā nedēļas nogalē, kad izsvilpa Mesi un Neimāru katru reizi, kad futbolisti pieskārās bumbai.

“Newell’s Old Boys”, ko Mesi pārstāvēja pusaudžu gados, sociālajos tīklos publicēja ierakstu, sakot, ka futbolistam vajag atgriezties atpakaļ mājās. “Laiks pamest cirku un atgriezties karnevālā. Gaidāmi tevi atpakaļ mūsu laukumā!”

sportapils