Mančestras “United” futbolists cenšas uzsākt sarunu ar kritiskajiem faniem

Trešdien UEFA Čempionu līgas sezona noslēdzās Mančestras “United”. Pēc tam, kad pirmā spēle izbraukumā noslēdzās ar 1:1, “Sarkanie velni” nespēja izmantot mājas priekšrocības un ar 0:1 piekāpās Madrides “Atletico”. Pēc spēles komandas līdzjutēji sagaidīja spēlētājus, taču viņiem netika veltīti labākie vērti, uz ko reaģēja arī Markuss Rešfords.

Mača 67. minūtē, kad Mančestra jau atradās iedzinējos, laukumā devās Markuss Rešfords, lai panāktu izlīdzinājumu, tomēr tas neizdevās, lai gan kopumā bumbas kontrole “United” bija krietni lielāka nekā “Atletico”.

Dodoties prom no stadiona, netālu atradās līdzjutēji. Garām gāja Rešfords, un vairāki līdzjutēji izteica savu viedokli: “Aiziet, Rešford! Vajag saņemties pēc tāda snieguma,” vēstīja fani. Tas nepatika futbolistam, kurš uzreiz pagriezās līdzjutēju virzienā un sāka vārdu apmaiņu.

Rešfords bija gatavs arī ilgāk parunāties, tomēr apsargs un komandas pārstāvis neļāva situācijai kļūt nepatīkamai, turklāt tobrīd nekāda reakcija nesekoja no “United” fanu puses. Pēc tam futbolists izmantoja “Twitter”, lai komentētu notikušos situāciju.

“Video var uzgleznot tūkstošiem vārdu, taču šajā reizē tas noveda pie nepareizas informācijas. Jau vairāku nedēļu garumā par mani zobojas, man piedraud un uzdod jautājumus, tāpēc vakar es neizturēju. Esmu vienkārši cilvēks,” saka Rešfords. “Lasot un dzirdot visu, kas tiek par mani runāts katru dienu, ļoti nogurstu. Neviens nav kritiskāks par manu sniegumu kā es pats. Video gan pietrūkst konteksta, jo jau kopš brīža, kad nonācu no laukuma, cilvēki par mani izteica neglaimojošas lietas.

Vēlos precizēt divas lietas. Pirmkārt, es teicu, lai tas cilvēks, kurš kliedza manā virzienā, atnāk un pasaka man to sejā, kā arī pirkstu es izmantoju, lai aicinātu viņu nākt, nevis rādīju vidējā pirksta žestu. Neesmu īpašāks par citiem, un tas nav ego. Esmu vīlies un bēdīgs. Tajā brīdī tas bija muļķīgi, taču esmu cilvēks.”

“United” neaizvada to labāko sezonu. Atlikušajā sezonas daļā komanda cīnīsies par labāko piecinieku Anglijas Premjerlīgā, kas garantēs vietu Eirokausos. Pagaidām “Sarkanie velni” ar 50 punktiem ir piektajā vietā, taču tuvākās konkurentes ir divu punktu attālumā, turklāt “Tottenham” aizvadījusi par spēli mazāk.

sportapils