Taisona marihuānas uzņēmums pārdod ēdienu slavenās iekostās auss formā

Leģendārais bokseris Maiks Taisons jau vairākus gadus iesaistīts marihuānas biznesā. Viens no jaunākajiem produktiem ir “edibles”, kas izskatās nokostās auss formā, ko Taisons paveica slavenajā cīņā ar Evanderu Holifīldu.

55 gadus vecais Taisons jau kopš 2016. gada iesaistījies marihuānas biznesā, turklāt tiek apgalvots, ka katru mēnesi viņš saņem aptuveni vienu miljonu dolāru par pārdoto produkciju, kurā ietilpst augstākās kvalitātes marihuāna, sagataves, dzērieni, ekstrakti un citas lietas.

Jaunākais produkts ir ar marihuānu piepildītas ēdamas lietas jeb “edibles”. Interesanti, ka tās izskatās iekostās auss formā un to nosaukums ir “Maika kodiens”. Protams, ka šis produkts saistīts ar boksa cīņu 1997. gadā, kad Taisons nokoda daļu no Evandera Holifīlda auss.

Tolaik Taisonam tika piešķirts trīs miljonu ASV dolāru liels sods, un vairāk nekā gadu viņš nedevās ringā, savukārt ārsti 90 minūšu garumā cīnījās par to, lai saglabātu Holifīlda ausi. Līdz pat šodienai cilvēki runā par šo dīvaino atgadījumu, savukārt abi bijušie bokseri salīguši mieru savā starpā. Pirms gada bija pat runas, ka trešo reizi viņi tiksies ringā, tomēr beigās nekas nenotika.

19 gadus vēlāk abi bokseri piedalījās reklāmā, kurā Taisons pasniedza Holifīldam ausi, turklāt Evanders savā ziņā bija pat priecīgs par to, kas notika boksa ringā. “Tas mani neuztrauca. Tas man maksāja daudz bēdu, taču esmu pateicīgs, ka tas notika, jo tas man deva iespēja runāt par to, kas ir piedošana,” atzina Holifīlds.

“Tad, kad kāds ielaužas mājā, jūs taču nedomājat, kā ielauzties viņu. Tas, ko cilvēki nezina, ir, ka Maiks ir krietni zinošāks nekā varētu šķist. Viņi uzskata, ka viņš ir traks, taču tagad Taisons ir biznesa cilvēks. Tad, kad paliec vecāks, nevar būt tāds pats kā agrāk.”

Pirms diviem gadiem Taisons pastāstīja par lielo incidentu. “Es iekodu, jo vēlējos viņu nogalināt. Es biju ļoti dusmīgs, ka visu laiku tika sists pa manu galvu. Es patiesi zaudēju sapratni par visu cīņu. Tas mani izsita no cīņas plāna un visa pārējā.”

sportapils