“Galatasaray” fani naktī pie “Barcelona” viesnīcas sarīko salūtu

Ceturtdienas vakarā norisinājās UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla atbildes spēle starp Stambulas “Galatasaray” un “Barcelona”. Naktī uz ceturtdienu negulēja mājinieku fani, kuri centās izjaukt pretinieku naktsmieru.

Vairāki “Galatasaray” atbalstītāji pulcējās pie Barselonas viesnīcas plkst. 3:46, kad palaida salūtu, kas ritēja ilgāku laiku. Nav gan zināms, vai šīs aktivitātes pamodināja pretinieku futbolistus, lai gan šī nav pirmā reize, kad bijuši centieni traucēt miegu.

Pagājušajā gadā UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā kāds Parīzes “Saint-Germain” fans noīrēja viesnīcas numuriņu, kas atradās blakus “Barcelona” futbolistiem, un naktī sāka skanēt modinātājs. Iznākums nebija pozitīvs, jo līdzjutējs tika arestēts.

Nedēļu atpakaļ “Barcelona” un “Galatasaray” aizvadīja bezvārtu neizšķirtu, taču atbildes mačā situācija bija citādāka. Pēc nospēlētām 28 minūtēm vadībā izvirzījās mājinieki, bet deviņas minūtes vēlāk “Barcelona” panāca izlīdzinājumu. Četras minūtes pēc otrā puslaika sākuma vadības grožus pārņēma jau viesi, un vadība atlikušajā laikā tika noturēta.

“Mūsu mērķis ir tikt Čempionu līgā,” iepriekš izteicies “Barcelona” galvenais treneris Čavi. “Šobrīd esam Eiropas līgā un uzvara šeit mums dotu vietu Čempionu līgā, tāpēc mēs ļoti vēlamies uzvarēt pat, ja tā ir Eiropas līga.”

Svētdienas vakarā futbola līdzjutēji noteikti pievērsīs Spānijas čempionātam, jo norisināsies spāņu klasika jeb Madrides “Real” pret “Barcelona”.

sportapils