Bijušais Mesi komandas biedrs neieliek argentīnieti sapņu sākumsastāvā

Lielākā daļa cilvēku piekristu, ka Argentīnas futbola leģenda Lionels Mesi ir viens no visu laiku labākajiem spēlētājiem, ja ne pats labākais, taču bijušais komandas biedrs “Barcelona” rindās Marks Andrē ter Štēgens nav iekļāvis Mesi labāko spēlētāju 11-niekā, ar ko spēlēts kopā.

Pagājušās vasaras izskaņā Mesi atstāja “Barcelona” komandu un pievienojās ambiciozajai Parīzes “Saint-Germain”, tomēr debijas sezona nav bijusi tā labākā. Francijas čempionātā argentīnietis guvis tikai divus vārtus, bet pēc tam, kad PSG izsēja divu vārtu pārsvaru UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Madrides “Real”, fani izsvilpuši Mesi.

Neskatoties uz nesekmīgo sezonu, nav nekādu šaubu, ka Mesi, kurš septiņas reizes ieguvis “Ballon d’Or” balvu, ir viens no visu laiku labākajiem, kurš spēris kāju uz laukuma, līdz ar to saprotams, ka viņam, fantazējot par nereālistiskiem futbola starta sastāviem, vajadzētu tajos būt.

Citādākās domās ir “Barcelona” vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens, kurš vairākas sezonas spēlēja kopā ar Mesi. Vācietim tika jautāts par sapņu sākuma sastāvu, kas tiktu izveidots no futbolistiem ar ko viņš spēlējis kopā, bet ļoti interesanti, ka Mesi uzvārds sarakstā nav redzams.

Uzbrukuma līnijā ter Štēgens izvēlējies Vācijas futbolistus Mario Geci un Marko Roisu. Lai gan abi vācieši, protams, ir ļoti talantīgi, izvēlēties viņus nevis Mesi šķiet visai dīvains lēmums, taču jāņem vērā, ka bijušajiem “Barcelona” komandas biedriem nekad nav bijušas labākās attiecības.

To varēja saprast arī pēc vārdiem, ko ter Štēgens teica, kad Mesi atstāja “Barcelona”. “Lai gan laiku pa laikam mūsu viedokļi atšķīrās, mēs vienmēr devāmies vienā virzienā un mēs katrs augām kā personība, neraugoties uz uzvarām vai zaudējumiem.”

sportapils