Šakira slavē vīru pēc uzvaras pār Madrides “Real”

Pašā svētdienas vakarā tika aizvadīts viens no senākajiem futbola dueļiem pasaulē jeb trešo reizi šajā sezonā tikās Madrides “Real” un “Barcelona”. Lai gan par favorīti daudzi uzskatīja Madridi, “Barcelona” dominēja laukumā un uzvarēja ar 4:0. Pēc mača Barselonas līdzjutēji bija priecīgi, ieskaitot Žerāra Pikē sievu Šakiru.

“Barcelona” šo sezonu nevar uzskatīt par izdevušos, jo pirmajos mēnešos komanda spēlēja drausmīgi, kas liedzis cīnīties par Spānijas čempiones titulu, bet UEFA Čempionu līga noslēdzās pēc grupu turnīra, tagad komandai spēlējot Eiropas līgā.

Arī Pikē nevar ļoti pozitīvi izteikties par savu sniegumu šosezon, taču svētdienas vakars bija tas, kas ļāva pasmaidīt. Noteikti, ka 4:0 uzvara pār niknāko sāncensi “Real” devusi lielu enerģijas lādiņu, turklāt vien dažas minūtes pēc spēles beigām Pikē sociālajos tīklos ievietoja paziņojumu, ka “Barcelona” ir atpakaļ.

Atbalsta devu Pikē sniegusi arī viņa sieva, populārā mūziķe Šakira. “Žerārs neļauj man šādas lietas teikt publiski,” savu paziņojumu sāk mūziķe “Instagram” platformā. “Taču tikai viņš ar varonību var šādi spēlēt, pārvarēt savainojumus vai sāpes un vienmēr atdot visu laukumā. Nesaku to tāpēc, ka viņš ir mans vīrs, taču viņš ir labākais centra aizsargs pasaulē.”

Mača rezultāts tika atklāts 29. minūtē, kad pirmos vārtus “El Clasico” guva Pjērs Emeriks Obamejangs. Deviņas minūtes vēlāk Ronalds Arauho dubultoja pārsvaru, bet otrā puslaika sākumā precīzi bija Ferrāns Toress un vēl reiz Obamejangs, tādējādi izcīnot pārliecinošāko uzvaru derbijā kopš 2015. gada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

sportapils