Masvidals satiek Kovingtonu uz ielas un konfliktē

Mēneša sākumā Horhe Masvidals un Kolbijs Kovingtons tikās oktagonā, un piecu raundu duelī pārāks izrādījās Kovingtons. Šķiet, ka Masvidalam joprojām kremt par zaudējumu, jo pirmdien abi sportisti netīšām satikās Maiami un Masvidals centās būt pārāks ielu cīņās.

Pirmdien Bobs Menerijs, kuram sociālajos tīklos kopumā seko vairāki miljoni cilvēku un kurš savā podkāstā daudz runā par UFC, “Instagram” ievietoja video, kurā bija redzams Kovingtons vienā no Maiami ēstuvēm “Papi Steak”. Menerijs nosaucis Kovingtonu par Maiami karali un to, ka “Papi Steak” ir viena no labākajām vietām.

Iespējams, ka tas arī ļāva Masvidalam uzzināt sava iepriekšējā pretinieka lokāciju. Asāks konflikts starp abiem cīkstoņiem izcēlās pie restorāna. Cilvēki dzirdējuši, ka Masvidals kliedzis “Nerunā par maniem bērniem”, kamēr cilvēki blakus neļāva viņam doties tuvāk Kovingtonam.

Kovingtons kopumā bijis pārsteigts, ka Masvidals zinājis viņa atrašanās vietu. Konflikts pārnesās arī uz sociālajiem tīkliem, tiesa, aktīvs tur bija 37 gadus vecais Masvidals. “Ja tu runā ko sliktu, tad tev par to ir jāatbild. Tā tās lietas notiek šajā pilsētā.”

Savs viedoklis par notikušo bija arī Menerijam. “Nekad iepriekš nebija problēmu ar Masvidalu. Esmu ļoti vīlies tajā, kā viņš izlēma risināt ieilgušos konfliktu, kas jau tika atrisināta regulētā veidā. Tu šovakar pievīli ļoti daudz cilvēku, brāl.”

Masvidalam tika izvirzīta apsūdzība par izraisītu nelikumīgu fizisko kontaktu, un tagad viņš ticis arestēts, ziņo ESPN. Konfliktā iesaistījās vēl viens cilvēks, kurš pazaudēja zobu, tomēr Maiami policija publiski neidentificēja personu.

sportapils