Futbolistiem paliek žēl komandas biedru, kurš ļoti daudz naudas iztērēja sodos

Pašreizējais “Barcelona” futbolists Adamā Traorē savulaik pārstāvēja “Middlesbrough” un komandas biedriem tolaik bija tik žēl, ka viņš ļoti daudz naudas iztērē iekšējo pārkāpumu dēļ, ka maksa par tiem tika atcelta.

Traorē 2016. gadā no “Aston Villa” pārgāja uz “Middlesbrough”, kuras rindās viņš pavadīja divas sezonas un kopumā piedalījās 67 mačos. Ar savu ātrumu un spēku viņš ļoti ietekmēja notikumus laukumā, bet ārpus tā futbolists ļoti cīnījās ar laika menedžēšanu un gulēšanu.

Lai gan Traorē dzīvoja divu minūšu attālumā no treniņu centra, viņš vienmēr kavēja. Bijušajam komandas biedram Stjuartam Douningam nesenā intervijā tika vaicāts par to, kurš futbolists par dažādiem pārkāpumiem ticis sodīts visvairāk, un Dounings atcerējās par Traorē.

“Viens spēlētājs, kurš nāk prātā saistībā ar visvairāk samaksātajiem naudas sodiem, ir Adamā Traorē. Lielisks, lielisks cilvēks, tomēr viņam nebija laika izjūtas. Viņš nebrauca ar auto, bet dzīvoja blakus treniņu centram, un uz to viņš devās ar nelielu skūteri, taču vienmēr kavēja. Mēs vienmēr braucām vismaz 40 minūtes, kamēr viņam vajadzēja tikai divas, tomēr tik un tā nebija laikā.”

Dounings arī atcerējās gadījumu, kad Traorē nokavēja autobusu uz spēli. “Vienreiz viņš aizgāja uz mājām mazliet pagulēt, kamēr mēs palikām bāzē uz dīvāniem pirms mača. Gerijs Monks (galvenais treneris – aut.) teica šoferim, lai viņš brauc garām, jo Traorē gulēja un nevarēja pamosties.”

“Viņš patiesi bija labs džeks, un mēs visi centāmies palīdzēt kā vien varējām. Mēs arī teicām, lai viņš uzliek modinātāju telefonā. Man šķiet, ka viņam vienkārši patika maksāt sodus. Beigās bija pārāk traki, un mēs savā starpā nolēmām, ka nevaram ņemt tik daudz naudas no viņa par pārkāpumiem. Sodi nestrādāja, un mēs burtiski viņu vilkām iekšā autobusā. Viņš bija foršs, tomēr bez jebkādas laika izjūtas.”

sportapils