Šķelšanās PSG – komanda sadalījusies divās nometnēs

Pēdējā laika rezultāti Francijas futbola flagmanī Parīzes “Saint-Germain” nav bijuši tie labākie, kā rezultātā komandā notikusi šķelšanās un futbolisti sadalījušies divās nometnēs, jo aizvien vairāk pieaug spriedze un neapmierinātība.

“Saint-Germain” aizvadīja UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla sēriju pret Madrides “Real”. Pirmo maču parīzieši uzvarēja 1:0, turklāt summā izdevās panākt arī divu vārtu pārsvaru, taču Karīma Benzemā šovs atbildes mača otrajā puslaikā, gūstot trīs vārtus, deva Madridei triumfu visā sērijā.

Viegli nav bijis arī Francijas čempionātā. Četras dienas pēc pirmā mača ar Madridi PSG piedzīvoja zaudējumu nacionālajā čempionātā ar 1:3 pret “Nantes”. Divas nedēļas vēlāk komanda zaudēja “Nice” (0:1), savukārt pēdējā kārtā pārliecinoša neveiksme pret “Monaco” – 0:3. Neskatoties uz zaudējumiem, Parīze joprojām atrodas pārliecinošā pirmajā vietā, tuvāko sekotāju “Marseille” apsteidzot par 12 punktiem.

Zaudējumi gan nav lieta, ar ko “Saint-Germain” mēdz samierināties, tāpēc Francijas mediji ziņo, ka situācija ģērbtuvē ir ļoti tālu no perfektas. Neapmierinātība pieaugusi pēc pēdējā zaudējuma Monako, un komanda šobrīd esot sadalījusies divās nometnēs – viena sastāv no dienvidamerikāņiem, kamēr otra ir franciski runājošā nometne.

“RMC Sport” arī vēstī, ka neviens no spēlētājiem neesot runājis par zaudējumu pret “Monaco” – ne pēc mača ģērbtuvē, ne dodoties mājās. “Tas, ka nav neviens, kurš būtu gatavs runāt pēc šāda mača, arī parāda to, kas notiek komandā,” pavēstīja situācijai pietuvināta persona.

Tikai pagājušajā vasarā PSG rindas papildināja Marokas futbolists Ašrafs Hakimi, taču jau tagad viņš vēloties atstāt Parīzi. Par labās malas aizsargu “Saint-Germain” samaksāja Milānas “Inter” 60 miljonus eiro, un, izejot laukumā 32 mačos, viņš izcēlies ar trim vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 23 gadus vecais futbolists esot dusmīgs par to, kā izvērtusies situācija komandā, turklāt līderi Lionels Mesi un Neimārs ar viņu nemaz nerunājot.

sportapils