Itālija nespēj samierināties ar zaudējumu un ģērbtuvi pārvērš par cūku kūti

Pagājušajā nedēļā notika sensācija Eiropas futbolā, jo Itālijas valstsvienība nespēja kvalificēties otrajam Pasaules kausam pēc kārtas. Pašreizējā Eiropas čempione PK kvalifikācijas turnīra pusfināla spēlē negaidīti zaudēja Ziemeļmaķedonijai. Dusmas itāļi izlika ģērbtuvē, atstājot to lielā nekārtībā.

Ceturtdienas vakarā Itālijas bumbas kontrole sasniedza 65%, un kopumā Eiropas čempioni izpildīja 32 sitienus, no kuriem pieci bija vārtu rāmī. Ziemeļmaķedonijas vārtus tā arī neizdevās atslēgt, bet viesiem tas izdevās kompensācijas laika otrajā minūtē, kad Aleksandars Trajkovskis raidīja bumbu vārtos un sensacionāli ieveda Ziemeļamķedoniju finālā, kurā pretī stāsies Portugāle.

Protams, ka itāļiem emocijas pēc finālsvilpes nebija tās labākās. To apstiprina sociālajos tīklos redzamie attēli un video, kas parāda, ka Eiropas čempioni ļāva emocijām vaļu. Ģērbtuve tika atstāta lielā nekārtībā, turklāt jāpiemin, ka spēle notika Itālijā! “Stadio Renzo Barbera” par savām mājām sauc ne tikai valstsvienība, bet arī C sērijas komanda “Palermo”.

Kamēr Ziemeļmaķedonijas ģērbtuvē bija dejas un dziedāšana, tikmēr itāļi mētājās ar pudelēm un ēdienu. Video redzams, ka miskaste ir pārpildīta, un gan ēdienu, gan dzērienu iepakojumi bija novērojami viscaur ģērbtuvēm, ieskaitot dušas.

Situācija pilnīgi citādāka bija jūlija sākumā, kad Itālija triumfēja Eiropas čempionātā. Vemblija stadiona ģērbtuve bija pilnas ar prieku, līksmību, dziesmām un dejām. Pagāja astoņi mēneši, un Itālija varēja, iespējams, sajust to, kas darījās Anglijas izlases spēlētāju galvās pēc neveiksmes finālā.

sportapils