Bekhema lielie sapņi – Mesi un trīs bijušo komandas biedru piesaiste

Jau astoņus gadus viens no slavenākajiem Anglijas futbolistiem Deivids Bekhems ir ASV futbola komandas Maiami “Inter” īpašnieks. Cenšoties vēl vairāk popularizēt ne tikai komandu, bet arī visu līgu, Bekhems sapņo tuvāko gadu laikā papildināt spēlētāju rindas ar Lionelu Mesi un trīs viņa bijušajiem komandas biedriem “Barcelona” klubā.

Pagājušajā vasarā Mesi šokēja visu pasauli, jo “Barcelona” finanšu problēmu dēļ viņš bija spiests pamest komandu. Karjeru argentīnietis izlēma turpināt naudīgajā Parīzes “Saint-Germain”, taču pirmā sezona nav bijusi rezultatīva Mesi, kā arī rezultāti nav tie labākie, jo UEFA Čempionu līgā piedzīvots zaudējums jau astotdaļfinālā.

Sniegums bijis tik slikts, ka pat “Saint-Germain” līdzjutēji izsvilpuši gan Mesi, gan Neimāru. Tā kā Mesi parakstīja divu gadu līgumu ar Parīzi, Bekhema mērķis iegūt futbola leģendu ir pirms 2023. – 2024. gada sezonas, ziņo “Marca”.

Bekhema vēlmju sarakstā tas gan nav viss. Savulaik Mesi spēlēja kopā ar Luisu Svaresu, kurš tagad pārstāv Madrides “Atletico”. Šajā starpsezonā Svaress kļūs par brīvo aģentu, un Bekhems cer vienoties par līgumu ar Urugvajas futbolistu šovasar. “Inter” īpašnieks “met acis” arī divu “Barcelona” futbolistu virzienā – Serhio Busketa un Džordi Albas.

Ņemot vērā, ka iepriekšminētie spēlētāji arī nākamajā sezonā vēlas palikt Eiropā, lai varētu labāk sagatavoties decembrī notiekošajam Pasaules kausam Katarā, visus četrus futbolistus “Inter”, visticamākais, centīsies piesaistīt 2023. gada vasarā.

Mesi jau iepriekš apsvēris iespēju spēlēt ASV futbola čempionātā jeb MLS. Par savu nākotni 34 gadus vecais futbolists lems pēc Kataras turnīra. “Nezinu, ko darīšu pēc Pasaules kausa. Pagaidām domāju par to, kas būs. Pēc Kataras man būs laiks visu pārdomāt,” saka Mesi.

sportapils